Milli Eğitim Bakanlığı Şehitlik Ortaokulu Şikayeti

26 Aralık 2024 22:154.941

Okulun temiz olmadığını, kantin atıştırmalıkları'nın normal market fiyatından daha yüksek olduğunu ve eğitime önem verilmediğini düşünmekteyim.

Öncelikle kantinde aldığınız bir çikolata markette markanın verdiği fiyat ile satılıyor.
Ancak bu okulda çikolatada ciddi bir fiyat farkı var. Fazlasıyla zamlı satış yapıyorlar bu yasal ya da yasak değil midir? Normal piyasa fiyatından daha pahalıya satmak.
Satın alan kitle öğrenciler değilmiş gibisinden.

Okulda eğitimin aksatılmış olduğundan hemfikirim. Çoğu çalışan öğretmenimiz öğrencilere eğitim ve bilgi paylaşmak yerine rencide ve aşağılayıcı terimler tercih ediyorlar, özel muamele yapıyorlar. Katı gözlerden uzak sadece şefkat ve eğitim ön plana sürülmeli diye düşünmekteyim.
Okul yetkilileri bu durumu pek dikkate almıyorlar.

Konuşulmasına ve rahatsızlığın dile getirilmesine rağmen umursanmadığını görüyorum.
Okumak için gönderilen bir öğrenci aşağılanmamalı ve kendini rahat hissettiği bir ortamda çalışmalı.
Dikkate alınması gereken çok şey var diye yorumlayarak sadece bu kadarını anlatmakla kalıyorum.

1 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Kantin Fiyatlarının Çok Yüksek Olması

23 Aralık 2023 10:163.708

Açıköğretim sınavı için geldik, kantin fiyatları çok yüksek. Buna hiçbir şey yapılmıyor. Olması çok şaşırtıcı; bir çay 1...

2 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor