Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Servisi Fazla Öğrenci Ve Öğrencilerin Hayati Tehlikesi.

28 Eylül 2023 00:29

Kolay gelsin sizlere şikayetim İstanbul Beyoğlu İhsan Şerif ilkokulu ve Hasköy ortaokulu öğrenci servisiyle ilgili. Araç plakası:34 lop 031 Markası:Fiat Ducato. Kullanan Şahıs:İ**** A***. Bu iki okulda başka servis çeken şahıslarda var. 16/14 kişilik servis aracıyla 24/26 öğrenci taşıyorlar. Polis ve Zabıta denetimlerinde kesinlikle yakalanmıyorlar Çünkü resmi kıyafetli memurlar gelince Okul yönetimi veya Okul temizlikçileri tarafından bu kişilere haber veriliyor. Bu kişilerde çocukları okula gelmeden indiriyorlar ve yakalanmıyorlar. Denetim okulun çıkış saatinde olursa kapasite kadar öğrenci alıp çıkıyorlar kalan fazla çocukları hostesleri bir yere kadar yürütüp bindiriyorlar veya okulda bekletip memur arkadaşlar gidince gelip alıyorlar. Bu kişiler resmi kıyafetli memur arkadaşlar tarafından tapılan denetimlerde kesinlikle yakalanmıyorlar. Sivil kıyafetli memur arkadaşlar denetim yaparsa ancak yakalanabilirler. Araçlarında genellikle evrakları tamam bu kişilerin. Bizim şikayetimiz fazla öğrenciyle ilgili. Bu 2 okulda başka kimsenin servis yapmasına izin vermiyorlar. Bunlara direnip yapan olursa ailesiyle çocuklarıyla tehdit ediyorlar. İ**** A*** denen şahıs yasal olmadan diğer servisçilerden yüzde 20 yüzde 30 ücret alıyor vermeyenleri tehdit ediyor. Sizlerden ricam bu kişileri yakalamanız ve gereken cezaları vermeniz.

26 Eylül 2023 00:45

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri