Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Servisi Fazla Öğrenci Ve Öğrencilerin Hayati Tehlikesi.

28 Eylül 2023 00:299.302

Kolay gelsin sizlere şikayetim İstanbul Beyoğlu İhsan Şerif ilkokulu ve Hasköy ortaokulu öğrenci servisiyle ilgili. Araç plakası:34 lop 031 Markası:Fiat Ducato. Kullanan Şahıs:İ**** A***. Bu iki okulda başka servis çeken şahıslarda var. 16/14 kişilik servis aracıyla 24/26 öğrenci taşıyorlar. Polis ve Zabıta denetimlerinde kesinlikle yakalanmıyorlar Çünkü resmi kıyafetli memurlar gelince Okul yönetimi veya Okul temizlikçileri tarafından bu kişilere haber veriliyor. Bu kişilerde çocukları okula gelmeden indiriyorlar ve yakalanmıyorlar. Denetim okulun çıkış saatinde olursa kapasite kadar öğrenci alıp çıkıyorlar kalan fazla çocukları hostesleri bir yere kadar yürütüp bindiriyorlar veya okulda bekletip memur arkadaşlar gidince gelip alıyorlar. Bu kişiler resmi kıyafetli memur arkadaşlar tarafından tapılan denetimlerde kesinlikle yakalanmıyorlar. Sivil kıyafetli memur arkadaşlar denetim yaparsa ancak yakalanabilirler. Araçlarında genellikle evrakları tamam bu kişilerin. Bizim şikayetimiz fazla öğrenciyle ilgili. Bu 2 okulda başka kimsenin servis yapmasına izin vermiyorlar. Bunlara direnip yapan olursa ailesiyle çocuklarıyla tehdit ediyorlar. İ**** A*** denen şahıs yasal olmadan diğer servisçilerden yüzde 20 yüzde 30 ücret alıyor vermeyenleri tehdit ediyor. Sizlerden ricam bu kişileri yakalamanız ve gereken cezaları vermeniz.

1 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ordu Çamaş Sakargeriş İlköğretim Okulu Taşıma Şikayeti

26 Eylül 2023 00:454.316

Ordu Çamaş Sakargeriş İlköğretim Okulu'nda taşıma yapan 52M7498 plakalı araç, hem Ş**** E*** U**** İlköğretim Okulu'na h...

Tümünü Gör
Milli Eğitim Bakanlığı Kırcılar Lisesi Ezan Vakti Müziği Kapatmadı

Milli EğitimBakanlığı Kırcılar Lisesi Ezan Vakti Müziği Kapatmadı

Betül
Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk Sınavı 6. Sınıf 4 Puanla Kaybettim!

Milli EğitimBakanlığı Bursluluk Sınavı 6. Sınıf 4 Puanla Kaybettim!

Gamze
Milli Eğitim Bakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Milli EğitimBakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Emre
Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor

Milli EğitimBakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor

Eymen
Milli Eğitim Bakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Milli EğitimBakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Türkan
Milli Eğitim Bakanlığı Mart Ara Tatil Seminer