Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Milli Eğitime Dilekçe

01 Temmuz 2024 15:38

Ben dokuzuncu sınıfı sınıfta kaldım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın artık sesimizi duymasını istiyoruz ve dahası velim de uğraşıyor, ben de uğraşıyorum. Yedi gün yedi gece psikolojim bozuldu, ağladım. Dokuzuncu sınıflara af getirilmesi ve telafi sınavı yapılması isteğimizi bilgilerinize sunarız.

02 Temmuz 2024 15:22

Merhabalar Buradan Sayın Mebe Sesleniyorum Artık Şu Duruma Bir Çare Bulunsun! Lütfen Ben 9. Sınıf Öğrencisiyim Tekrar Söylüyorum Sınıf Tekrarına Kaldım. Ve Sayın Yusuf Tekin Ailemin Bana Verdiği Harçlıkar Ve kalem Defterler Babam Be Annem Benim Okumam İçin Gece Gündüz Çalıştı İşe Gittiler Ve Emeklerinin Karşılıklarını Veremedim Onlara Lütfen 9. Sınıflara Af ve telafi sınavı sayın Milli Eğitim Bakanlığı bilginize sunarım

Uğur
01 Temmuz 2024 16:44

Buradan Sayın Milli Eğitim Bakanımıza Sesleniyorum 9. Sınıf Öğrencisiyim Yeni Yönetmeliğe Göre 4 ders ve üzeri Zayıfı Olanlar Sınıfta Kalacak Denildi Ama Benim 4 Tane Zayıfım Var Ve Sınıf Tekrarına Kaldım. Şimdi İse (aihl) Sinde Eğitim Görüyorum Ve Fizik Kimya Tarih Ve Matematik Bu derslerden Kaldım Ve Matematikte yıl sonu Başarı puanı 45 matematik hocası hocamıza ulaştık Velim ile ben. Beş puan daha istedik sözlü notuma ama hocamız maalesef ki verimi ve beni her yerden engelledi yetkililere sesleniyorum lütfen bunu her yerde yayınlayın Ve Bize Af veya telafi sınavı lütfen sayın (MEB) bilgilerinize sunarız

02 Temmuz 2024 00:34

29 Haziran 2024 19:40