Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İlkokulda Yeğenime Çocuklar Tarafından Fiziksel Ve Psikolojik Şiddet

13 Mart 2024 00:47

Ben Ordu/Fatsa' da okulda bulunan H***** B******* Ş**** ilkokulun da okul müdürü ve velilerden şikayetçiyim. Yeğenim ilkokulda ve her gün fiziksel şiddete maruz kalıyor. Şikayet etsekte veliler çocuklarını uyarmıyor. Ve müdürde gerekli uyarıyı yapmıyor. Aileler ve müdür gerekli uyarıyı yapıp şikayette bulunup gerekirse gözünü korkutma amaçlı bir dilekçe yazılsaydı bu duruma gelmezdi diye düşünüyorum ve öğretmenine şikayet ettikçe daha çok şiddet görüyormuş. Çocukların acıma duygusu yok daha küçükler ama eğitim ailede başlar çocuklarıyla konuşabilirler. Biz okula okusun diye gönderiyoruz şiddet görsün ve kimse müdahale etmesin diye değil. Daha küçücük çocuk okula gitmek istemiyor. Biz vur deseydik eğer vururdu ama biz arkadaşsınız birbirinize vurmayın diye öğüt veriyoruz. Gerekli uyarıların yapılmasını istiyorum. Yapılmazsa gerekirse devlet başkanlarına kadar ulaşırım.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İlköğretim Okulunda Yaşanan Öğrenci Mağduriyetleri

29 Mart 2024 15:22

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İlkokul Öğretmeninin Yeğenimi Sınıfa Almaması

23 Kasım 2023 10:00

29 Aralık 2023 04:09

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ögrenci Çocuğumu Dövüyor, Ve Öğretmenler Hiçbir Şey Yapmıyorlar

24 Eylül 2023 15:01

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çocuğumu Okuldan Uzaklaştırma