Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim Sistemindeki Sorunlar Ve İlgisizlik

04 Haziran 2024 08:02

Merhaba,
Milli Eğitim Bakanlığı görevini yapmıyor, çünkü İstanbul Kadıköy'e bağlı Nevzad Ayasbeyoğlu Ortaokulu Müdürü V**** O****** ve İngilizce öğretmeni A*** B**** hakkında kanıtlı ve ispatlı suç işledikleri halde hiçbir yaptırım uygulanmadı ve halen bizlere hiçbir şey olmaz düşüncesi ile suç işlemeye devam ediyorlar. İki evladımın Nevzad Ayasbeyoğlu Ortaokulu'ndaki eğitim hayatları hiç iyi geçmedi. Zaten ülkemizin eğitim sistemi inanılmaz kötü, bir de üstüne üstlük devlet yöneticilerinin görevlerini iyi yapmamaları çocuklarımızın mağdur olmalarına sebep oluyor.

06 Haziran 2024 10:02

Merhaba, İki evladım Kadıköy nevzad Ayasbeyoğlu ortaokulun'da, kendilerine yaşatılan tüm olumsuzluklardan dolayı, artık nevzad Ayasbeyoğlu ortaokulun'da eğitim görmek istemiyorlar. Defalarca okul değişikliği talebinde bulunmamıza rağmen maalesef çok duyarsız ve ilgisiz kaldınız, insanları çaresiz bıraktığınız için devlet yöneticilerine ve kurumlarına güvenimiz ve inancımız tamamıyla yok oldu sayenizde. Sadece konuşuyorsunuz ama asla işinizi dürüstçe yapmadığınız için hiçbir neticeye varamadık, söz konusu ülkemizin geleceği diye tabir ettiğiniz evlatlarımızın gelecekleri ile oynanmasına izin verdiğiniz için inşallah vicdanlarınız sizleri rahatsız eder, artık sizlerden hiçbir ümidimizin olmadığı gibi Türkiye vatandaşı olmaktan dahi soğuttunuz bizleri.

06 Haziran 2024 09:59

06 Haziran 2024 09:55