Kemalettin sonuçtan çok memnun

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çocuğumu Bolu Atatürk Orta Okulu İstemiyor

13 Aralık 2023 18:23
Kemalettin'in Teşekkür Mesajı
“İlgileneceğinizi biliyorum herkesin evladı var teşekkür ederim”

Bolu Atatürk Ortaokulu, çocuğumun başka bir okula alınmasını istiyor. Çocuğum hep suçlanıyor; hatalı da olabilir. Devamlı arayıp 'Başka okula alın.' diyorlar, çaresizim. Nüfus kaydı olmaz dedi. Adres kaydının tutması gerekiyormuş. Bir çözüm arıyorum; çocuğum zarar görmesin. İlginize arz ederim.

21 Aralık 2023 23:59

İlgilerinizi arz ederim

21 Aralık 2023 23:56

Çocuğuma iftira atıyorlar Atatürk orta okulu Bolu'da mudur çocuğumu kovmuş şımarık bir öğrenci yüzünden 16 devamsızlık oldu gitmek istemiyor başka okula verin diyor diğer çocuk yalanlarla çocuğumu mahvetti birkaç oğlan toplamışlar benim çocuğa maharet yerleriyle oynuyor demişler mudur çocuğumun kafasına kablo fırlatmış  beni aradı okulda bırakacağım dedi başka okula al dedi asli varsa idarel alkoliçerken müdürleri gören öğrenciler varmış inanmadım ama takipteyiz gerekirse gizli kamera koyacağım suçlu suçsuz ortaya kolyesini benim büyük kıza bozdurtmus satmışlar parasını vermiş ailembenii dövecek öldürecek abla Düzce'ye babanneme gitmeliyim demiş bizim büyük kız bozdurup parasını vermiş ailesi aradı aynen Düzce'ye gitmiş adı m** b***  ve vermediler paramı diye bizim küçük kız s*** büyük kızım s*** hırsızlıkla ailecek suçluyorlar okul bunları tutuyor demek ki tanıdıkları kızın eli özürlü yoktur masumiyete yatıp böyle insanları kullanıyor anası esinden ayrı birisi ve ben bu mağduriyetime çare arıyorum okul değiştirip bu pisliğin içinden kurtulmak istiyorum nüfusa bir yazi olursa okulu değiştirmek istiyorum en yakin milli egemenlik okulu vardır yeter ki iftira olmayan çocuğuma salak diyen kablo fırlatan müdürlerin yanında istemiyorum bana vicdanen yardımcı olun hepimizin evladı var ve bu okulun müdürleri değişmesi lazım çok kişiden şikayet aldım saygılarımla ilginizi arz ederim

Kemalettin
Kemalettin
21 Aralık 2023 23:57

İlgileneceğinizi biliyorum herkesin evladı var teşekkür ederim

04 Eylül 2023 16:26

03 Eylül 2024 12:33