Milen Mutfak Hatalı Ürün Olmasına Rağmen Firmadan Kimseye Ulaşamıyorum.

04 Eylül 2023 14:54

Yaklaşık bir ay önce belki biraz daha fazla olabilir. Üçlü ankastre seti aldım. 8. Ayda de gelip montajını yaptılar. Fırının tepsisi ve teli raftan düşüyor tepsi ve tel fırına küçük geliyor. 20 gün önce bununla ilgili servisi aradım onlar bayiyi aramam gerektiğini söylediler ben de aradım sonrasında benden durmadığına dair video atmamı istediler. Videoyu gönderdikten sonra biz size dönüş yapacağız dediler hala dönüş olmadı ve hiçbir yetkiliye ulaşamıyorum. Davlumbazın ışıkları yanmıyor. Fırının tepsi ve teli küçük. Ortada kaldım kimse yardım da etmiyor. Ürünü satınca iş bitti sanırım.

Müslüm

Milen Mutfak Ekipmanları Sanayi Müslüm ece 2006 senesinde 06-07-11 sınıflarında tescil ettirdiğimiz Milen markası bize ait olup. 2021 senesinde alex mutfak ürünleri teknolojileri a. Ş Türk patent enstütüsüne müracaat ederek Milen markalarını Türk patent enstüsüsü reddettiği halde itiraz ederek tescil ettirmiştir. Tescil ettirdiği markalar; milenankastre milen technology milen kitchen tech milen denmark tech m milen kitchen tech Bu firmalarla hiçbir bağlantımız yoktur. Türk patent enstütüsünün 2020-2021 senesinde yapmış olduğu hatayı düzeltmek yukarıdaki markaları için iptal ettirmek için mahkemeye vermiş bulunmaktayız. Videodaki ürün bize ait değildir. Buna benzer bir çok şikayet almaktayız. Bu markalar ile herhangi bir bağlantımız yoktur.

Müslüm

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Aldığımız Fırın Hijyen Sorunu Nedeniyle İade Edildi, Ücret İadesi Yapılmıyor