Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Miki Tur Fethiye Turunda Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar

Miki Tur Fethiye Turunda Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar
30 Ağustos 2024 23:23

Fethiye turunda başka bir firma ile anlaşmış olup, sayı azlığından dolayı Miki Tur aracına verilmiş bulunmaktayız. Araçtan çok kümes gibi dar bir oturma alanı, priz yok.
Firma yetkilisi C**** Ç. ile konuşmanız gerek dendiği için aradık. Ve bize çözüm odaklı olacağına, 'Sorun çıkarırsanız sizi turdan atarım' cevabını almış bulunmaktayız. Pardon da siz kimsiniz? Biz buraya bedava gitmiyoruz, parayla böyle bir şey. Biz sizi bile tanımıyoruz, Miki Tur kim, nedir? Öyle gelmişler, bizi almışlar minibüs gibi bir araç ile. Ayrıca ekstra, daha 4 ay önceden rezervasyon yaptırdığım ön koltukta bile kafalarına göre yerlere koydukları için onu bile yapamadılar. Yanınıza yüzme molası için çanta alın dediler. Çantayı yukarı koyacak yer bile o kadar dar ki sığmadı. Böyle bir şey olamaz. Ayrıca 12 Adalar tekne turunda gelen yat değil, bildiğimiz İstanbul'daki Eminönü vapuru. O kadar kalabalık ki yemek kokusundan nefes alınmıyor. Ucuza getirmek için ellerinden geleni yapmışlar. Kafalarına göre aktivite değiştiriyorlar. Yani oradan şunu yapacağız, bunu yapacağız demelerine aldırış etmeyin çünkü olmayacak. 'Beterin beteri varmış' dediğiniz her şey bu turda mevcut. Yaşasın Miki Tur.

Tuğçe
03 Ağustos 2024 12:09

13 Eylül 2024 16:43
Miki Tur Rehberleri Yüzünden Asla Tercih Edilemeyecek Şirket
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 11:53
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
03 Temmuz 2024 15:29