20 Aralık 2024 11:11

05.10.2024 tarihinde Vadi İstanbul Miele mağazasından almış olduğum süpürgemin başlığı bozuldu, çalışmıyor. Aldığım günden beri sürekli sorun yaşıyorum. Sürekli halıyı süpürürken duruyordu. En düşük devirde bile aynı hatayı veriyordu. 11789710-Triflex HX2 Performance. En kısa zamanda yenisini tarafıma gönderirseniz memnun olurum. Resimde paylaşabilirim.

20 Aralık 2024 11:40 (Şikayetten 29 dakika sonra)
30 Ocak 2025 16:22
Miele Süpürge Başlığı Sorunu

05.10.2024 tarihinde Vadi İstanbul Miele mağazasından almış olduğum süpürgemin başlığı bozuldu, çalışmıyor. Aldığım günden beri sürekli sorun yaşıyorum. Daha önce gönderdim Miele servis yaptı gönderdi bugün tekrar bozuldu süpürmüyor Sürekli halıyı süpürürken duruyordu. En düşük devirde bile aynı hatayı veriyordu. 11789710-Triflex HX2 Performance. En kısa zamanda yenisini tarafıma gönderirseniz memnun olurum. Resimde paylaşabilirim. Gelişme ekle

31 Ocak 2025 22:16
Miele Süpürge Başlığı Sorunu

05.10.2024 tarihinde Vadi İstanbul Miele mağazasınden almış olduğum süpürgemin başlığı bozuldu, çalışmıyor. Aldığım günden beri sürekli sorun yaşıyorum. Daha önce gönderdim Miele servis yaptı gönderdi bugün 2. Ci kez tekrar bozuldu süpürmüyor Sürekli halıyı süpürürken duruyordu. En düşük devirde bile aynı hatayı veriyordu. 11789710-Triflex HX2 Performance. En kısa zamanda yenisini tarafıma gönderirseniz memnun olurum. Yeterince mağdur oldum Resimde paylaşabilirim.

11 Şubat 2025 20:31

05.10.2024 tarihinde Vadi İstanbul Miele mağazasınden almış olduğum süpürgemin başlığı bozuldu, çalışmıyor. Aldığım günden beri sürekli sorun yaşıyorum. Daha önce gönderdim Miele servis yaptı gönderdi bugün 2. Ci kez tekrar bozuldu süpürmüyor Sürekli halıyı süpürürken duruyordu. En düşük devirde bile aynı hatayı veriyordu. 11789710-Triflex HX2 Performance. Dün sabah Miela den aradılar ellerinde süpürge başlığı olmadığından gönderi yapamadıklarını dile getirdiler En kısa zamanda yenisini tarafıma gönderirseniz memnun olurum. Yeterince mağdur oldum Ödediğim paraya acıyorum

Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Ürünle İlgilenmeyen Vadi İstanbul Miele Mağazası

Şevval
18 Temmuz 2024 21:57

Ayse
03 Haziran 2024 13:56
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Miele Triflex HX2 Pro Süpürgemde Sürekli Arıza Ve Garanti Sorunu

Ceren
08 Eylül 2025 23:25
Temel sonucu yetersiz buldu

Miele Triflex Hx1 Şarjlı Dikey Süpürge.

Temel
26 Ağustos 2024 09:35