Microfon.co Güvenilir Mi

26 Eylül 2024 11:43

Ben microfon.co'daki A**** D**** Başarı Bursu'na başvuracaktım. YKS'de 8 bin sayısal yaptım ama T.C. gibi bilgiler istediği için emin olamadım ve Instagram'da A**** D**** Vakfı'nın bir gönderisini göremedim. Güvenilir mi, nasıl emin olabilirim? Bilgilerimin çalınmasını istemiyorum.

06 Ekim 2024 13:16

Adıma açılan hesap vs. Olursa şimdiden önlem almak için yazıyorum. Bende e-burs adı altında başvuru yaptım. Bugün araştırdım ve birçok insanı yanılttıklarını öğrendim. Önlem almak için buraya şikayetimi yazıyorum. T. C. Numaram, ad-soyad ve telefon numaramı yazmıştım. Şu an için herhangi bir maddi ve manevi zararım yoktur. İleriye dönük olarak bu tarihten itibaren benim kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa ya da bir işlem yapılırsa benim ıslak imzam ya da açık rızam olmadan herhangi bir işlem yapılmışsa hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet ve yasal bir sorumluluk kabul etmediğimi bu sayfada belirtmek isterim. Ayrıca ilgili mercilerin bilgisine ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

06 Ekim 2024 13:08

Microfon.co sitesi burs başvurusunda bulunabilmem için benden kişisel bilgilerimi aldılar kendi adıma ve ailem adına yapılacak hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Kişisel bilgilerimin kullanılmasına rızam yoktur. Aksi bir durumda cezai işleme başvuracağım. Bunu sadece önlem amaçlı paylaşıyorum. Ben de başvurdum ve aynı şekilde yazıyorum

Aleyna
15 Nisan 21:17