25 Kasım 2024 18:54

Nişanlım, Saat&Saat'ten Michael Kors marka bir saat hediye aldı. Ürünü dün teslim aldım ve Mall of şubesine gidip koluma göre bir parçasını çıkarttırdım. Parçayı da aldım fakat bugün dikkatli baktığımda saat üzerinde siyah lekeler olduğunu fark ettim. Şubeyi arayıp şikayetimi dile getirdim. Bana, ürün kişiselleştirildiği için bir şey yapamayacaklarını, teknik servis onaylarsa değişim yapabileceklerini söylediler. Bundan birkaç gün önce saati iade etmek istediğimde kabul etmediler. Ürünümde bir problem çıkıyor ve bunu sadece teknik servis kabul ederse değişeceklerini söylüyorlar. Ürün satarken her konuda güzelce konuşuyorlar ama yardımcı olmaya gelince aynı şeyi söyleyemem. Saat kişiselleştirildiği için direkt değişim yapamadıklarını söylüyorlar fakat isteseler parçayı tekrar takabilirler. Ürünü bir gün bile takmadım, dün akşam yaptırdım ve bugün lekeleri fark ettim.

25 Kasım 2024 18:49

Nişanlım saat ve saatten Michael Kors hediye aldı ürünü dün elime aldım ve Mall of şubeye gidip koluma göre bir parçasını çıkarttırdım çıkarttım parçayı da aldım fakat bugün dikkatli baktığımda üzerinde siyah siyah lekeler var şubeyi aradım şikayetimi dile getirdim Bana ürün kişiselleştirildiği için bir şey yapamayacaklarını teknik servis eğer onaylarsa değişim yapacaklarını söylediler bundan birkaç gün önce de saati iade etmek istediğimde kabul etmediler hadi onu da geçtim ürünümde bir problem çıkıyor ve bunu sadece teknik servis kabul ederse değişeceklerini söylüyorlar ama ürün satmaya gelince her konuda güzelce konuşuyorlar reyondaki ürünü vermeyi çok iyi biliyorlar ama yardımcı olmaya gelince yardımcı olduklarını düşünmüyorum saat kişiselleştirilmiş için direkt olarak değişim yapamadıklarını söylüyorlar fakat isteseler parçayı tekrardan takabilirler ürünü bir gün bile takmadım dün akşam yaptırdım bugün de fark ettim lekeleri

04 Eylül 2023 00:49

03 Eylül 2023 13:19