Burak sonuçtan hiç memnun değil

MHRS - 182 Eyüp Devlet Hastanesi Gittiğim Randevuma Doktor Gelmedi Gitmedim Oldu

04 Temmuz 2024 22:48

4 Temmuz 2024 tarihinde eyüpsultan devlet hastanesine üroloji bölümüne 15.40 saatine randevu aldım. Muayenede Dr. C***** bey'in olmadığını bunun yerine M*** doktora yönlendireceklerini söylediler. Neyse memur elime barkodu verdi yoğunluk da olmadığı için direk doktora gittim. Bu akşam ise MHRS'den başka üroloji randevusu almak istediğimde alamadığımı gördüm ve MHRS'den gidemeyeceğiniz randevuları lütfen iptal edin mesajı geldi.

Gittiğim randevuma gitmedim olarak kaydetmişler!

M*** bey bana hiçbir muayene yapmadı. Ne soru sorsam durumun çok kötü Okmeydanı eğitim araştırma hastanesine gitmen gerek dedi. Anlamak mı istemiyorsun Okmeydanı araştırma hastanesine gitmelisin soru sorma artık diyerek bana anlama kıtlığı muamelesi yaptı. Neyse bu muamelelere alıştık zaten. Fakat doktorun o saatte hastanede olmamasından dolayı bunun cezası niye biz hastalara kesiliyor. Ben 17 gün randevu alamayacağım. Doktor defalarca Okmeydanı hastanesine git dedi ama sizin yüzünüzden gidemiyorum MHRS randevuna gitmemişsin diyor.

Barkodu orada çöpe attım fakat kamera kayıtlarını kontrol ederseniz tam 4 Temmuz 2024 15.40'da hastanede olduğumu görebilirsiniz.

Sude sonuçtan hiç memnun değil

Randevuma Gittim Ama MHRS'den Randevuya Gelmediniz Mesajı Geldi

01 Şubat 2024 22:24

08 Şubat 2024 18:59
Adem sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 02:15
MHRS Nin Saçmalama Şekli
MHRS Nin Saçmalama Şekli
Tulin sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 23:55

18 Aralık 2024 00:49