Ender sonuçtan çok memnun

MG Türkiye Yeni Aracımda Fren Ve Disk Sorunları: Garanti Kapsamında Çözüm Bekliyorum

28 Haziran 2024 23:21

Aracımı aldım, ilk 500 km'deyken servise gittim. Frenlerden ve disklerde çizilmeden dolayı dediler ki alışma evresinde sorun yok, sorun olursa araç 5 yıl garantili diyerek gönderdiler. Aracım 7 bin km'de disk değil, sanki buz paten sahası gibi oldu. Servise gittim, randevu verdiler. Neymiş, incelenecekmiş ama kullanımdan olurmuş. Dedim ki umarım o gün geldiğimde yenilemezsiniz. Dedim, çıktım.

28 Haziran 2024 23:30

Disklerin son durumu

29 Haziran 2024 09:37 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

01 Temmuz 2024 15:27

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

09 Ağustos 2024 09:35

Merhaba mg hs modeli sahibiyim Aracınızda şanzıman kararsızlığına bir çare bulmadınız 360 camera 1980 lerin TV görüntüsü ne sahip iyileştirme gelecek diye biz kullanıcıları oyalıyor sonuçlandırmıyorsunuz şanzıman kararsızlığını servislere bir çok arkadaş girdiğimizde pedalbox markalı bir alet olduğunu söyleyerek sorunun ortadan kalkacağını ve o yetmiyor servis test araçlarına takarak biz araç sahiplerine tanıtımını yaparak bir nevi cihazı önerip bir rant ortamı yaratmaları ticaret ortamı oluşturmuşlar kanımca bu şanzıman kararsızı bir aletle çözülüyorsa 5 yıl garantili araçlara yazılımsal olarak da düzeltilebileceği ya da entegre edilebileceği kanısındayım biz hs araç kullanıcıların %90 nı muhtesip oda yetmez gibi kullanmayan bir çok insanlar her araç hakkında bilgi almak istedikleri şanzıman sorununa çözüm bulundu mu demeleri psikolojik bir duruma düşürüyor WhatsApp gurubumuzda mg farklı model sürücülerinde 4 bine kullanıcıların en az %75 bu durumdan muhzarip bende başda olmak suretiyle coğu araç almak bu eksikliği dolaylı yoldan öğrenenler bu durumdan dolayı başka markalara yönelmektedirler. Bu sorunumuzu bir an önce düzeltilmesini istiyoruz

09 Ağustos 2024 14:46

Merhaba mg hs modeli sahibiyim Aracınızda şanzıman kararsızlığına bir çare bulmadınız 360 camera 1980 lerin TV görüntüsü ne sahip iyileştirme gelecek diye biz kullanıcıları oyalıyor sonuçlandırmıyorsunuz şanzıman kararsızlığını servislere bir çok arkadaş girdiğimizde pedalbox markalı bir alet olduğunu söyleyerek sorunun ortadan kalkacağını ve o yetmiyor servis test araçlarına takarak biz araç sahiplerine tanıtımını yaparak bir nevi cihazı önerip bir rant ortamı yaratmaları ticaret ortamı oluşturmuşlar kanımca bu şanzıman kararsızı bir aletle çözülüyorsa 5 yıl garantili araçlara yazılımsal olarak da düzeltilebileceği ya da entegre edilebileceği kanısındayım biz hs araç kullanıcıların %90 nı muhtesip oda yetmez gibi kullanmayan bir çok insanlar her araç hakkında bilgi almak istedikleri şanzıman sorununa çözüm bulundu mu demeleri psikolojik bir duruma düşürüyor WhatsApp gurubumuzda mg farklı model sürücülerinde 4 bine kullanıcıların en az %75 bu durumdan mustarip bende başda olmak suretiyle coğu araç almak bu eksikliği dolaylı yoldan öğrenenler bu durumdan dolayı başka markalara yönelmektedirler. Bu sorunumuzu bir an önce düzeltilmesini istiyoruz

10 Ağustos 2024 12:59

17 Nisan 12:17

Garanti Kapsamı Dışında Kalan Disk Problemi Ve Servis Yanıtları

19 Aralık 2024 15:42
Garanti Kapsamı Dışında Kalan Disk Problemi Ve Servis Yanıtları
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Fren Diskleri Ve Garanti Sorunu

20 Aralık 2024 18:14