MG Türkiye Mg4 Luxury Kayma Problemi

Eylül 2023'te MG4 Luxury paket aldım. Genel itibariyle memnun olmakla birlikte özellikle ıslak zeminde kesinlikle çok kötü. Buna bir çözüm bulamadılar. Maalesef bu şekilde kış nasıl geçecek, hatta kışa gerek yok, su gördüğü an çok kötü.
Bu şekilde kullanmak gerçekten yorucu ve stresli.

20 Eylül 2024 08:37 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Talha
22 Eylül 2024 12:45

Sadece cevap vermiş olmak için yapılan bir telefon araması çözüm yok servisede bir şey diyemiyorum bunun çözümü ana merkez maalesef

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Talha
25 Eylül 2024 17:08

1 kez servisten 2 kezde merkezden arama yapıldı Problemin çözümüyle ilgili bir gelişme yok Servis arkadan itişli araçlarda olabilirliğini anlattı İlk 6 ay veya 10 bin km garanti kapsamında değişim olabilir dedi ama o süreci geçtik olsa da aynı lastik markası takılacaktı velhasıl Merkez de sıkıntı varsa servise randevu açabiliriz dedi ama zaten yıllık bakım ve öncesi servisten aynı cevaplar verildi Sonuç olarak problemim çözülmedi

13 Mayıs 2025 15:08

Mg4 ü yağmurlu havada kar moduna geçin daha rahat edersiniz

MG Türkiye MG4 Kayma Sorunu

İki ay oldu, sıfır MG4 comfort alalı. Genel olarak memnun olmakla birlikte, aracın büyük bir sorunu var. Araç ıslak zemi...

4 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
MG4 Tbox Ve Mg iSmart Hüsranı!

MG4 Tbox Ve MgiSmart Hüsranı!

Erden
Mg Türkiye HS Luxury Hüsranı!

Mg Türkiye HSLuxury Hüsranı!

Hacer
Mg Türkiye Şeritte Tutma Desteği Kullanılamaz!

Mg TürkiyeŞeritte Tutma Desteği Kullanılamaz!

Dursun
Mg Türkiye Hava -5, Buğulanma Ve Buzlanma Sorunu!

Mg Türkiye Hava-5, Buğulanma Ve Buzlanma Sorunu!

Cüneyt
Mg Türkiye Garanti Kapsamındaki Aracımın Emniyet Kemeri Problemi!

Mg TürkiyeGaranti Kapsamındaki Aracımın Emniyet Kemeri Problemi!

Uğur

Öne ÇıkanKonular