Davut sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Araç Tamiri Süresi

29 Kasım 2023 13:30

Merhabalar, annemin adına MG ZS model 2023 araç aldık. 27 Ekim 2023'te kaza yaptık. Aracı Büyükçekmece'de bulunan Kuzey Oto yetkili servisine götürdük. Araç tamir süresini bilmediklerini, yurt dışından parça beklediklerini söylediler ve bu zamana kadar hiçbir şekilde benimle iletişime geçip herhangi bir bilgi vermediler. Ben üç kez aradım, 'size dönüş yapacaklar' denildi ama şu ana kadar kimse aramadı. Tamir süresinin 45 günü geçmesini bekliyorum. Aracın para iadesini isteyeceğim. Bundan sonra MG'den uzak duracağım. Her ortamda da bunu yazacağım.

29 Kasım 2023 14:09 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2023 14:56

Sizi de defalarca aradım not alıyorum size en kısa sürede döneceğiz gibi bildik laflarla bizleri oyalıyorsunuz inşallah yasal süre içinde aracı teslim etmezsiniz bizde gereken hukuki yollara baş vurarak mağduriyetimizi gideririz. Aracı satarken aman kaza yapmayın sonra parça için aylarca beklersiniz deseydiniz bizde sizi rahatsız etmezdik bu kadar.

29 Kasım 2023 16:09

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2023 16:14

Evet geçilmiş hele şükür 31 gün sonra hangi parçaların değişeceğini lütfedip söylediler. Ama çözüm yok tedarik sürecindeymiş Yani aynı bahane ama anlatım şeklini değiştirmişler...

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Marka Arabam 2 Aydır Tamirde!

22 Ekim 2023 18:46
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Araç Tamir Süresi

13 Ekim 2023 20:20
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

MG ZS Aracımın Hararet Arızası Çözülemiyor Mağdurum

Muhammed
18 Temmuz 2025 09:00

Yeni Araçta Bitmeyen Arıza Sorunları

12 Şubat 2025 10:32
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Kaza Sonrası Uzun Süredir Parça Temini Yapılamıyor

29 Aralık 2023 15:09