Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
10 Mayıs 2024 12:39

İzmir Bornova Yeşilova'daki 7433 şube kodlu Şok mağazasından %35 yağ oranına sahip, 28.07.2024 tarihli krema satın aldım. Üretici firma Meysüt Meyve Süt ve Gıda Mamulleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'dir. Çocuklar için doğum günü pastası yapmak üzere 24 kişilik bu kremayı açtığımda ekşi bir koku hissettim. Bunun üründen kaynaklanmadığını düşünerek yaptığım kremanın içine ekledim. Pastayı sürerken içim rahat etmedi ve tadına baktığımda kremanın çok kötü ve ekşi olduğunu fark ettim. Kremam sulanmıştı ve zaten doğrudan çöpe atmak zorunda kaldım. Kekim, pastam, çikolatam, muzum ve verdiğim emek karşılığında alacağım ücret hepsi boşa gitti. Yaşadığım üzüntü ve sinir nedeniyle ağladım. Yaşanan bu durumun hesabını sormak istiyorum.

Neslihan sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 21:49
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yilmaz
20 Aralık 2023 22:32
Birşah Krema Beklerken Süt Geldi!
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
20 Ekim 2023 09:10
Mis Krema Bozuk Çıktı, Ekşimiş
Çınla sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Tereyağında Küf Benzeri Siyah Leke İle Karşılaştım, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Çınla
09 Eylül 2025 22:11