19 Mayıs 2024 15:20

Tekirdağ Süleymanpaşa Meydan Köfte'ye eşim ve arkadaşımla birlikte gittik. Üç adet ekmek arası köfte ve kola sipariş ettik. Hesabı ödemek için kasa bölümüne gittiğimde, bana karttan red geldiğini söyledi ancak fiş vermedi. Tekrar şifre girmemi istedi. Şifreyi yeniden girdiğimde hatalı işlem olduğunu belirterek şifremi söyleyip kendisinin girmemi istedi. Ben ise kendim gireceğimi söyleyerek şifreyi tekrar girdim. Bu kez de hata olduğunu söyledi ve yine şifremi söylememi talep etti. Ben üçüncü kez şifremi kendim girdim ve sonunda fişimi aldım. Fişin uzun olduğunu fark ederek masama döndüm ve durumdan şüphelenip banka hesabımı kontrol ettiğimde, hesabımdan üç adet 855 TL çekildiğini gördüm. Fazla ücret alındığını belirterek kasaya gittim ve kartımdan üç kez çekim yapıldığını söyledim. Bunun sebebini sorduğumda yanlışlık olduğunu belirterek paramı pos makinesi üzerinden iade ettiler. Bu restoranın denetlenmesini talep ediyorum. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor ve bu durumun bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Ayrıca ekmek arası ile porsiyonun aynı ücrette olmaması gerektiğini belirtmek istiyorum. Bir daha bu mekana kesinlikle gitmeyeceğim.

Meşhur Islama Köfteci Hacıbekir Paketimde 1.5 Porsiyon Olması Gerekirken Sadece 2 Adet Köfte Koyulmuş

03 Mart 2024 00:13
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 14:54

Çınaraltı Kebap Müşteriye Takındıkları Üslup Güzel Esnaf Olamadıklarının Açıkça Göstergesi

05 Haziran 12:41
Fatma sonucu yetersiz buldu