Bilal sonuçtan çok memnun

Meydan İstanbul AVM Meydan AVM Ümraniye İnsanlar Kayıp Düşüyor

Meydan İstanbul AVM Meydan AVM Ümraniye İnsanlar Kayıp Düşüyor
10 Ağustos 2023 12:41
Bilal'ın Teşekkür Mesajı
“AVM yönetiminden geri dönüş geldi. Sorun giderildi. Teşekkürler...”

Sayın Meydan AVM yönetimi.

Aşağıdaki resimde işaretlenmiş bölge yağmurlu havalarda kayganlaşıyor.

Bu sebeple insanların kayıp düştüğüne şahit oldum. (10.08.2023 Saat 12:05 civarında Bir hanım kayarak sırt üstü belinin üzerine düştü ve dakikalarca acı çekti.)

vatandaş buradan aşağı inerken kayıp düşmemek için çaba sarf ediyor.

İnsanların daha fazla zarar görmemesi için,

lütfen bu kısmın zeminine kaymaz bir kaplama veya boya vs. İle kaplamanızı talep ediyorum.

Bilal
Bilal
10 Ağustos 2023 14:15

AVM yönetiminden geri dönüş geldi. Sorun giderildi. Teşekkürler...

29 Nisan 2024 20:05

Yürüyen Bantta Güvenlik Önlemi Eksikliği Yüzünden Düşme Tehlikesi

20 Ekim 2025 12:42

Maltepe Park AVM'de Islak Zeminde Yaşanan Kaza Sonrası İlgisiz Davranış Ve Yetersiz Müdahale

24 Ağustos 2025 14:32
maltepe-park-avmde-islak-zeminde-yasanan-kaza-sonrasi-ilgisiz-davranis-ve-yetersiz-mudahale-5.jpg

Urla Bamboo AVM’de Kaygan Zeminde Düşerek Ciddi Şekilde Yaralandım Destek Alamadım

19 Ekim 2025 16:19
urla-bamboo-avmde-kaygan-zeminde-duserek-ciddi-sekilde-yaralandim-destek-alamadim-3.jpg
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Metropol İstanbul AVM Terasında Zemin Çökmesiyle Yaşanan Ciddi Güvenlik Sorunu

06 Ağustos 2025 10:21