Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mey İçki Raf Yaptıracağım Deyip Yalan Söyledi 1 Sene Oldu Yapılmadı

28 Mart 2024 20:51

2023 haziran ayında Adana Yüreğir bölgesine gelen s**** veya s****, ismini tam hatırlamıyorum, ürünlerin siparişini yazan b*** ile geldiler. 'modül dükkan olacaksınız, Adana'da beş noktanın içindesiniz.' dedi. Yalnız şu ürünleri, gitmeyen, ağır giden ürünleri yazarsınız, modül dükkan içine alacağız dediler ve dükkan için görsel raf yapacağız dediler.
Ben de dedikleri ürünleri verdim, o zaman 130.000 TL'lik sipariş verdim. 'bana söz veriyorsanız yerine getirmezseniz, kafamı buna takarım.' dedim. 'yapmazsam konuş.' dedi. Yanındaki temsilci burak da 'istediğin yere şikayet et.' dedi.
Yaklaşık bir sene olacak, verilen söz yerine gelmedi. 2024 ocak ayında s*** veya s***şefin duyduğuma göre Mersin Tarsus bölgesine geçmiş. Aradım, '1 ay içinde yeni şef yaptıracak.' dedim. Yeni gelen şef geldi. Dükkanıma b**** du sanırım, o da bana 'hiç kimse bir şey demedi. Viski grubuna yüklenirsin, onaya sunarız, onaylanırsa öyle raf yapılır.' dedi. 'bana verilen sözü yerine getirin.' dedim, halen ses soluk yok.
Adana'da bir yetkili, bir sözünün eri insanı bulamadım. Hepsi aylık kotayı doldurmak için yalan söyleyip, iş yerini raf yaptıracağım diyerek yalan söylüyor. Bu s*** mı s***mı bilmiyorum, bir şefle görüşüp söz vermişsiniz, doğru mu diye soran yok. Ben hakkımı istiyorum. Adana'da bir yetkili bulamadım. Size yazmak durumunda kaldım.

27 Mayıs 2024 16:17

Adana Yüreğir'de 2 şube işletiyorum mey grubu yeni rakı grubu verdiği sözler yerine gelmedi sizden ricam bu yeni rakının bir yetkilisi mey grubunun bir yetkili yok mu yeni şef birol beyde sorunu çözmedi ve telefonlarımıza da bakmıyor hepsi sanki doymuşluk hissi veriyor tok tok konuşuyorlar verilen sözlerin yerine gelmesini istiyorum 1 sene oldu en sonunda rekabet kuruluna şikayet edeceğim

27 Mayıs 2024 15:37

Adana Yüreğir bölgende şubem ve 1 düğün salonu işletiyorum 1.5 sene önce serkan bey ve sipariş almaya gelen burakla sercan şef dükkanıma girdiler sizi Adana'da 6 şubeden biri olarak modül dükkan olacaksınız dediler rakı bardağı e viski bardağı votka bardağı göndereceğini söyledi temsilci burakta şahitt ve şu ürünleri yazarsanız dediğiniz olacak raflar yapılacak dendi bende verdim o dönemin yüksek miktarda ürün yalnız 3 ay içinde yapılacak raflar 1.5 sene oldu yapılmadı iş yerime birol yeni şef geldi oda ben böyle bir söz vermedim serkan sercan şef yapması lazım oda bölgesi Mersin Tarsus bölgesine bakıyor artık dedi bende yani şefin bölgesi değişince verdiği Sözleri değişiyor dedim oda öyle sanırım dedi yapamayız dedi yani burda daha önceki şeffff kotasını doldurmak için söz verdi ve sözünü yerine getirmedi buradan 100 kere yazdım bir mey rubundan ya da yeni rakı bünyesinden kimse yazmadı yeni açılan noktalara dahi yapılıyor ve benim dükkanım seçildi bende en son rekabet kuruluna yazacağım yeni açılan noktaya dahi yapılıyorsa rekabet kurulu karar ersin Adana'da kesinlikle ilgilenen yok ne yetkili var ne yardımcı olursanız çok sevinirim

27 Mayıs 2024 15:00

27 Mayıs 2024 13:10

Adana Yüreğir bölgende şubem ve 1 düğün salonu işletiyorum 1.5 sene önce serkan bey ve sipariş almaya gelen burakla sercan şef dükkanıma girdiler sizi Adana'da 6 şubeden biri olarak modül dükkan olacaksınız dediler rakı bardağı e viski bardağı votka bardağı göndereceğini söyledi temsilci burakta şahitt ve şu ürünleri yazarsanız dediğiniz olacak raflar yapılacak dendi bende verdim o dönemin yüksek miktarda ürün yalnız 3 ay içinde yapılacak raflar 1.5 sene oldu yapılmadı iş yerime birol yeni şef geldi oda ben böyle bir söz vermedim serkan sercan şef yapması lazım oda bölgesi Mersin Tarsus bölgesine bakıyor artık dedi bende yani şefin bölgesi değişince verdiği Sözleri değişiyor dedim oda öyle sanırım dedi yapamayız dedi yani burda daha önceki şeffff kotasını doldurmak için söz verdi ve sözünü yerine getirmedi buradan 100 kere yazdım bir mey rubundan ya da yeni rakı bünyesinden kimse yazmadı yeni açılan noktalara dahi yapılıyor ve benim dükkanım seçildi bende en son rekabet kuruluna yazacağım yeni açılan noktaya dahi yapılıyorsa rekabet kurulu karar ersin Adana'da kesinlikle ilgilenen yok ne yetkili var ne sefkiyatcı yardımcı olursanız çok sevinirim

27 Mayıs 2024 12:12

29 Mart 2024 10:46 (Şikayetten 13 saat sonra)
27 Mayıs 2024 17:00

Değerli Tüketicimiz Öncelikle bizlerle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz hakkındaki incelemelerimiz devam etmektedir. İşlemleriniz sonuçlandığında sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla Mey Danışma Hattı

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Faturalandırma Ve İletişim Eksikliği

27 Kasım 2024 15:26