Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Vadeli İşlemler Adil Fiyat Saçmalığı

Mexc Vadeli İşlemler Adil Fiyat Saçmalığı
29 Ocak 2024 06:39

Mexc borsasında vadeli işlemler sırasında açtığım işleme ek yapamadan likide edildim. Ekibe yazdım, hata olduklarını kabul ederek işlemdeki paramın yarısını tazminat olarak iade ettiler. Bunu kabul etmedim ve işlemin tekrar açılmasını talep ettim ancak reddettiler. Üç dört aydır her platformdan yazmama rağmen, ekibin hiçbiri konu hakkında başka bir çözüm sunamadı. Eğer işlemim devam etseydi, tahminen 200-300 bin dolar arasında bir kar elde edecektim. Bana sadece işlemdeki paramın yarısını teklif ederek konuyu kapatmaya çalıştılar. Bu durumu avukata götürmekten başka çarem kalmadı. Birçok kez adil olmayan fiyatlandırma yüzünden paramın zorla alındığını gözlemledim. Bu sefer bu haksızlığa göz yummayacağım.

31 Ocak 2024 15:10 (Şikayetten 2 gün sonra)
31 Ocak 2024 15:13

Benim işlemime tazminat verdiniz bu da işlemde hata olduğunuzu kabul ettiğiniz anlamına geliyor işlemdeki paramın yarısını verdiniz eğer hata olmasaydı işlemim kapatılmasaydı 100xten fazla kazanç elde edecektim işlemdeki paramın yarısını vererek konuyu kapattınız mesele adil fiyat ya da ne tam olarak bilmiyorum ama dediğim gibi tazminat verdiniz demek ki bir hata gördünüz işlemde o yüzden mahkemeye taşıyacağım bu konuyu eğer buradan çözmezseniz

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
07 Şubat 2024 23:52
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Seyit
01 Mayıs 2025 18:53
Mexc Borsasında Adil Fiyat Sistemiyle Haksız Likidasyon Şoku!
Lodos sonuçtan hiç memnun değil

Lodos
19 Ocak 2024 21:28
Mexc Adil Fiyat Oyunu

Mexc Borsasında Yüksek Fonlama Ücreti!

Gökhan
07 Ağustos 2025 11:54