Mexc Risk Kontrolü Ve Para Çekememe Sorunu

11 Haziran 2023 16:58

mexc.com sitesinde yaklaşık 2 haftadır işlem yapıyorum. Kyc doğrulaması ve yüz tanıması isteklerini yerine getirdim. Başka borsadan para transferi yaptım vadelide işlemlere başladım. Borsayı çok beğendiğim için bütün işlemlerimi buradan yapmaya başladım. Hesaptan para çekme işlemi yapmak istediğimde risk kontrolü adı altında nedenini açıklayamadıkları kulpunu bulamadıkları bir engelleme yaptılar. Müşteri temsilcileri ile konuşuyorum yahu ne yaptım da böyle oldu yaptığım tek şey vadelide işlem açmak ve başka borsaya para transfer etmek istemek. Robot gibi 6-12 gün hesabınız risk kontrolünde. Sebep? Bilmiyoruz efendim, ne yapmışım? Bilmiyoruz efendim. Arkadaş! Bir açıklama yapmadan benim paramı nasıl bloke koyabilirsiniz.! Sebep gösteremiyorsunuz 6-12 bloke koyuyorsunuz? Açıklamalar samimiyetsiz. Size nasıl güvenecek insanlarda parasını transfer edecek? Kripto borsası denilen platform 7/24 çalışan. Para transferleri yapılan bir platform. Cidden çok pişmanım... Başlarının başına gelmemesi için arkadaşlarımı bilgilendireceğim ve bütün platformdan yazacağım.

profile profile profile
11 Haziran 2023 18:05 (Şikayetten 1 saat sonra)
11 Haziran 2023 19:22

Canlı destek ekibinize sorunu ilettim, benden videolu bir şekilde bir sürü bilgi vs istediler ve her şeyi eksiksiz yaptım, ancak şu anda sadece vadeli işlemler değil spot işlemlere de kısıtlama gelmiş durumda. Bu mağduriyetim ne zaman giderilecek ve daha kaç gün beklemem gerekiyor acaba.?

Yorumlar (10)

Şehmus
Şehmus

Sonuç ne oldu kafayı yedırdetecek bunlar bana

Oğuzhan
Oğuzhan

Merhaba kısıtlamanız kalktı mı? Aynısını yaşıyorum :d

Çetin
Çetin

Dostum paranı alabildin mi ne yaptın bende de aynı problem oldu da

Dijital
Dijital

Sorun ne zaman çözüldü

Mamares

Son durumunuz nedir çekebildinizmi paranızı

Mamares

Az önce benim başıma geldi elimdekini sattım sonra tekrar aldım ve daha sonra bir daha almak istediğimde böyle bir hata verdi şu an param borsada ne alım ne satım ne de çekim işlemi yapabiliyorum 3-6 gün bekleyin diyor nasıl bir saçmalık bu

Şikayeti Çözüldü

Vallahi beklemekten başka çare yok gerekli videoyu gönderdim bekledim 30 gün dediler dedikleri gibi açtılar paramı çektim ama hesabım vadeliye kapatıldı

Şikayeti Çözüldü

16 mayıstan beri ben de bekliyorum risk kontrolü sebebiyle, bu risk kontrolü denen sistem az meblağ ile para kazanmaya çalışan insanları hedef alıyor. Büyük trader lere böyle bir kontrol mekanizması işletin bakalım nasıl ifşa ediyorlar. Adamlar milyon dolarlarla buna takılmıyor biz takılıyoruz ve bir ay sürede inceleniyorlar enteresan bir durum.

Muhammet

Dostum bana iletişim için telegram tel no TV vs bir şey verebilir misin, birkaç soru soracaktım da sana

Erol sonucu yetersiz buldu

Erol