Mevlana Oto Cam Konya Ön Cam Değişimi

21 Haziran 2024 13:33

4.400 e ön cam değiştirip yenileyim derken. 8. Bin tl. Gitti. Arabanın camındaki sağlam orijinal aynasını, yeni taktıkları cama Kırıp. Yerine hiçbir şey olmamış gibi idareten yapıştırıp takmışlar. 2500 TL. Aracıma yeni ayna almak zorunda kaldım. Kullandıkları yapıştırıcı silikon dışarı taşıp iç döşemeleri, kapı direklerindeki plastik aksamların dışına taşıp plastik aksamları döşemeleri mahvettiler. Silikon kuruduktan sonra birkaç gün sonra gel temizleyelim diyerek gönderdiler. Gittiğimde ise plastik iç aksamları sökmeden temizlemeye kalkışarak maket bıçağının iç mekana verdikleri kalıcı hasarlar oluştu. Sonra parçaları sökmeye karar verip sökerken kırdılar. Ön cam değiştirme isi arabamın iç aksamlarının mahvolmasına sebep oldu. Paranızı aldıktan sonra yüzünüze bakmayan bir işletme.
Bütün zarar verdikleri arabanın iç aksamlarını yenileyip değiştirmek zorunda kaldım. Tedarik edemediğim parçalarda çabası. Kapısının önünden dahi geçilmemesi gereken bir yer. Özensiz vurma kırma çarpma ile çalışan çırak ve kalfalar... Liyakatsiz çalışma yapan bir yer olduğunu yaşayarak görerek anladım.

22 Haziran 2024 09:45
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 11:30

16 Temmuz 2024 12:04
Hangar Otomotiv Böyle Büyük Bir Firma Böyle Hatalar
Soner sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 16:35

Özeller Oto Aracın Başında Beklemek İstedim Bir Ton Fırça Yedim