Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Metin2.gameforge.com Makro Kullanımı Cezası

24 Ocak 2023 14:08

Bagjanamu serverında oyun oynamaktayım hesaplarımla hayalet ormanda günlük etp görevi yaparak yere düşen itemleri toplamaktayım. Her gün bir sürü insan gelip hesaplarımı kesmekte yere düşen itemleri mi almaya çalışmakta. Günde 7 8 saat aktif olarak her bir karakterle itemleri depo ya aktarıp her karakterle görev yapıyorum. Asıl mesele ye gelecek olursak karakterimin adı m***9 oyunda bazı düşmanlarımız bizleri çekemediği için yönetici arkadaşlarına bu insanlar hileci diye bildirerek iftira atıp hesaplarımızı engellemektedirler ve yöneticiler de bunları dinleyip, neyin ne olduğunu anlamadan hesapları süresiz kapatmaktadırlar.

Hesabım full kusursuz simyaları elit itemleri içinde EP i eksik olamayan hırsız eldiveni. 3. El +lı yağma petleri vs dolu dolu marka eşyaları olan bir hesap. Oyunu aktif oynamama rağmen bilgisayarımda metin2 dışında başka bir program olmamasına rağmen. Harici yazılım kullanımı adı altında engellenmiş.

Ticket attığımda ise yöneticilerden gelen cevap ise mev***9 isimli karakterin kızıl ormanda otomatik toplama Makro kullanımı sebebi ile süresiz kapatılmıştır denilmekte. Oysa ben hayalet ormanda kendim bizzat oyunun başında oynayarak ve yere düşen itemlerimi toplayarak görevlerimi yapıyorum. Yöneticiler daha kızıl orman ve hayalet ormanı birbirinden ayırt edemezken kulaktan dolma iftiralarla haksız yere hesaplarımızı harici yazılım adı altında engellemektedirler.

Bu hesaplarımızı, verilen emeklerimizi çalmak için çıkarılan yeni bir tuzak mı? Hiçbir hile kullanımı ve yazılım olmadığı halde kapatılan hesaplarımızı açmaları için ne yapmalıyız?

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Yere Banlanan Yılların Hesabım İçin Detaylı İnceleme Talep Ediyorum

27 Kasım 21:07
Haksız Yere Banlanan Yılların Hesabım İçin Detaylı İnceleme Talep Ediyorum
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Metin2.gameforge.com Sunucularında Hile Ve İlgisiz GM Sorunu

30 Ekim 18:51