Metin Emir (metinemir.52) Ödeme Sonrası İletişim Sorunu Ve Güven Eksikliği

Aziz
29 Ağustos 19:10

M**** E***'e parayı verdik. Artık adamı göremiyorum. O da kötü niyetli biri çıktı, inşallah başka kimse para atmaz. Yaymak lazım ki başka insanların canı yanmasın. Bir de milletin parasıyla klip çekmiş. Böyle insanlar nasıl piyasada gezer, hala anlamış değilim. Şikayet hattı oluşturmak lazım.

Yorumlar (43)

Hasan

Lütfen telegram adresini bizimle de paylaşırmısınız? Mağdurlar olarak gerekli bilgileri sizinle beraber bizde bilelim.

Ahmet

Kuralım biz kendimiz telegram kanalı niye bekliyoruz ben kurmayı bilmiyorum kurun katılalım linkini buraya atın katılalım

Umut

Arkadaşlar bende para gönderdim Metin emir denen arkadaşa nasıl bir yol izlemem gerekiyor mağdurlar için grup kuruldu mu acaba destek rica ediyorum.

İbo

Bende mağdurum

Mağdur

Telegram Kullanıcı adım mag1767 eğer bir grup varsa beni de ekleme ya da grup linkini atma şansınız var mı rica ediyorum

Abdullah

Haber gelecek yarın ferhat bey

Ferhat

Grup linki falan var mı arkadaşlar bu metin Emire bende para verdim bu adam cezaevindeyse nasıl bir yol izleyeceğiz

Umut

Anladım Çiçek hanım iyi niyetinize teşekkür ederim emeğinize sağlık. Ben fazlasıyla bizim gibi mağdur olduğunu düşünüyorum. Umarım güzel haberler alırız sizlerden lütfen hangi detay olursa buradan bizleri de bilgilendirmenizi rica edeceğim.

Tamamdır teşekkür ederiz

Çiçek

Abdullah bey zaten grup ilk kurulduğunda ben sizi sordum burda mı diye, baktım yoksunuz. İlk siz yazmıştınız çünkü ve üzüldüm hatta olmamanıza. Umut bey Abdullah bey tamam ben yarın arkadaşlara ileteceğim şimdi pazar akşamı rahatsız etmeyeyim, yarın buradan yazarız

Umut

Çiçek hanım eğer bir grup oluşumu var ise grup ismini bizimle paylaşmanızı detaylı bilgilendirme için o platforma bizi de dahil etmenizi rica ediyorum.

Çiçek

Anlıyorum umut bey eğer öyle olmasa pazar pazar sizin gibi haber alamayan arkadaşları düşünüp buraya yazmam. Yorumları gördüğüm anda hemen yazdım çünkü ne kadar mağdur var bilmiyorum burada görür görmez yazdım hemen. Grup aktif değil ama avukatla görüşüyoruz. Bilgi verdiği anda yazacağım buradan. İnanın her şey yapıldı, ailesinden akrabalarına herkesle görüşüldü. Aklınızdan geçenleri yaptık son nokta avukata ulaşabildik. Metin emirle görüşünce bize bilgi verdi. Telefonuna ulaşamadan ödemeleri yapması imkansız çünkü isimler bilgiler her şey orada. Metin emir kendisi iletmiş yazdıklarımı. Herkesin parası kârıyla ödecenek kimse merak etmesin beklesinler demiş, mecburen tabi. Biraz daha sabredeceğiz. Eğer ödeme olmazsa gereken yapılır çünkü şikayet edildi defalarca.

Abdullah

En başta ben yazdım metin emire ulaşılmıyor daha sonra katılanlar oldu ve herkese sordum tek tek grup kuruldumu diye kimse cevap vermiyordu baktım kimse cevap vermiyor bende şikayeti kaldırdım biri yazıyor mağdurlar olarak grup kuruldu diye bakıyoruzöyle grup yok cevap verende yok normalde olması gereken bir topuluk birinden şikayetçi oldu mu herkes birlikte hareket etmesi için bir konuşma ağı oluşturulması lazım ama yok herkes kendi başına hareket ediyor çiçek hanım sadece bilgi veriyor bizim de istediğimiz madem siz ulaştınız bir büyüklük yapın tekrar bir grup kurun ve avukata ulaşıp ondan sürekli haber alalım en güze şekil budur

Abdullah

Benim üslubumda Herhangi bir sıkıntı yok ama doğru düzgün bilgi yazılmadığı için böyle yanlış anlaşılıyor gayet normal yazıyorum herkes birlikte hareket etsin diye cevap vermenize gerek yok herkes kendi başına gitsin şikayet etsin herkes kendine bu devirde zaten arkadaşım mağduriyeti devam ediyor etmiyor kimse kimsenin mrunda değil zaten

Umut

Sonuç olarak mağdur olan ve yüklü para gönderen arkadaşlar var ve haber alamadı bir süredir siz yazdınız ve bilgi verdiniz o yüzden ne kadar bilgi varsa öğrenmek isteyenler var kusura bakmayın lütfen stresli insanlar adına bn özür diliyorum.

Çiçek

Söylemediğimizi nereden biliyorsunuz? Ayrıca ilk şikayet yorumunuzu kaldırmasaydınız sizin yorumun altına yazmıştık grup adresini. Okuma zahmetinde bulunup katılmamışsınız ve kaldırmışsınız. Sizin üslupta birine daha fazla açıklama yapmayacağım.

Umut

Teşekkür ederiz bilgiler için çok sağ olun en azından sizden güzel bir haber aldık emeğinize sağlık 🙏

Abdullah

Bilgi alıyorsanız doğru dürüst bilgi vermeniz lazım madem avukata ulaştınız avukat a söyleyin kanal oluştursun mağdurlar için herkese oradan bilgi versin kimse tek tek gidip şikayet etmesin ben olsam öyle konuşurum avukatla herkese tek bir yerden bilgi versin her zaman sizde mağdurken mağdurlarla birlikte hareket etmeniz lazım herkes birlikte olması lazım en mantıklı olan şey avukatıyla tekrar görüşüp mağdurlar grup oluştursun herkes oradan bilgi alsın denilmesi gerekir

Çiçek

Bir de kimse kimse bilgi vermiyor diyorsunuz, ben sabahtan beri sizin için yazıyorum.

Çiçek

Pes Abdullah bey. Teşekkür edeceğinize karalama peşindesiniz. Bende hata sizi düşünüp bilgi verdim. Şu an aktif değil grup çünkü amacımıza ulaştık. Bekliyoruz biz de. Yazık gerçekten. Biz bu bilgilere ne zorluklarla ulaştık, günlerce uğraştık haber yolladık hepimiz adına. Sizin sarfettiğiniz cümleler çok yanlış.

Abdullah

Grup kurulmuş ama imse kimseye bilgi vermiyor birkaç kişi aralarında konuşmuş herkesi eklememişler kendi başlarına sadece kendilerini düşünüp hareket ediyorlar yani anlacağın herkes kendine şikayet ediyor herkes birleşip toplu halde şikayet oluşturmuyor herkes önce ben şikayet edeyim alayım derdinde anladığım bu

Umut

Arkadaşlar bende mağdurlardan biriyim grup kuruldu mu acaba kiminle irtibata geçmeliyiz iade için?

Çiçek

Bakın altta da yazdım sizin durumunuzdakiler için yani habersiz kalanlar için. Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Resmi işlemler, izinler tamamlanınca telefonuna ulaşabilecek kendisi ve herkese paralarını iade edecek kârla beraber. Avukatı aracılığıyla haber yolladı bize ben de buradan yazdım ki bilginiz olsun. Biz de mağdur kişileriz. Eylül sonunda telefonuna ulaşabilecek avukatı öyle bilgi verdi. Tekrar yazmayacağım iyi okuyun lütfen mesajları.

Çiçek

Merhaba arkadaşlar. Metin emir cezaevinde kesin bilgi. İsteyen emniyetten sorgulatabilir. Biz avukatına ulaştık. Ekim başı gibi kendisinde parası olan kişilerin mağduriyetlerini gidereceği bilgisini aldık bekliyoruz. Merak edenler için bilgi vermek istedim

Abdulmecit

Telegram grubu hangisi kimse beden, doğru ismi ya da linki paylaşmıyor? Arkadaşlar bunu gizli yapmanın bir alemi yok hepimiz mağduruz grup varsa doğru bir şekilde yazar mısınız.

Erol

Merhaba çiçek hanım avukatın ismi telefonu nedir biz nasıl ulaşabiliriz onları da paylaşırsanız seviniriz

Kullanıcı adım mag1767

Mağdur

Telegram'dan size nasıl ulaşabilirim acaba gruba katılmak istiyorum

Mağdur

Telegram ismim Türk Balası gruba beni de alır mısınız rica etsem

Çiçek

Nergis hanım dün arkadaş yazdı buradan adresini, siz de altına yorum yazdınız. Neden katılmadınız diğer yazan arkadaşlar alındı

Nergis

Telegram gurubuna hala katılamadık link şeklinde suraya bırakılsa da hepimiz katılsak böyle her kafadan bir ses çıkıyor yardımcı olun lütfen teşekkürler

Mağdur

Abdullah bey telegram grubunun linkine nasıl ulaşabiliriz acaba

Abdullah

Oluşturulan gruba bizde dahil olalım dışarıda olan gruba dahil olmayan çok kişi var grup varsa ismini yazın mağdurların hepsi katılsın herkes oradan haber alsın daha iyi olur çiçek hanım

Çiçek

Abdullah bey tabi ki şikayet edenler var aramızda savcılığa, emniyete. Cezaevinde olduğu için telefonuna ancak o tarihte ulaşabilecek avukatı her bilgiyi verdi. Adam kime ne verdi hepsi telefonunda, hatırlaması da imkansız. Biz bir grup oluşturduk gerekli bilgileri aldık hatta buradan haberleştik önce. Benim içim rahat etmedi bir şey yapamayan arkadaşlar için bilgileri aktarıyorum. Daha fazla ayrıntı hepimizi yorar. Tabi ki isteyen her yoldan istediğini yapabilir ama sonuç bu. Siz de uğraşınca aynı bilgilere sonuca ulaşırsınız, ben çaresizce kimse beklemesin, bir şeyler bilerek beklesin diye edindiğimiz sonucu aktardım.

Abdullah

Metin emir mağdurları adı altında telegram grubu kurulmuştur herkes oraya gelsin birbirimizden haberimiz olsun herke aldığı net bilgiyi orada paylaşsın

Abdullah

Ekim başı neden acaba niye şimdi hesaplarındaki paraları milletin mağduriyetini gidermiyor siz şikayet oluşturdunuz mu davacı olan var mı herkes toplansa telegram dan grup kursak ona göre yol izlesek daha iyi olur herkesin birşeylerden haberi olur en azından

Çiçek

Moderatörleri vardı tahminim onlar paylaşıyor. Ben çaresiz kalıp bilgi edinmek için bekleyenler için edindiğimiz bilgileri paylaştım. Avukatı metin emirin kendi beyanını iletti bize çünkü biz ulaştık kendisine. Umarım herkesin mağduriyeti giderilir. Sadece bizim değil kendisinde parası olan herkesin ödemelerini yapacağını iletti avukatı.

Abdulmecit

Avukatından aldığınız resmi evrak var mı nasıl oluyor da telegram üzerinde yazılar videolar paylaşıyor hep aynı yöntem madem cezaevinde avukatı mağdur ettiği herkese bilgiyi versin insanların emekleri ile oynamak hiç hoş değil.

Fatih

Maalesef öyle adam kötü niyetli zaten bir çok şikayet oluşmuş durumda. Üyelik adı altında bile kendi hesabına aldığı para dekontlarıda mevcut. Hepsini ilgili mercilere vereceğim.

Abdullah

Kimse telegram grubu kurmuyorki hepimiz birlikte hareket edelim herkes kendi başına iş yapıyor birlikte hareket edip toplu şekilde şikayet edilse daha çok kale alırlar daha çabuk halledilir aslında

Mağdur

Bence bu konu ile ilgili bir telegram grubu kurup orada ortak alanda konuşmak lazım gerekirse avukata falan danışılır konu hakkında bilgi alırız en azından metin emir birimize dönüş yaparsa haberimiz olur

Metin Emir (metinemir.52) Para İadesi Konusunda Yardım Bekliyorum

İlkay