Mersin Şehir Hastanesi: Sonsuz Bekleyiş (GTA 6'yı Bu Kadar Beklemedim)

27 Aralık 2023 17:46

Ya sabahın köründe gelip sırada birinci olacaksınız. Ya da bitmek bilmeyen sıraya girip bekleyeceksiniz. Sıra alma falan yok. En basit bir bankada bile olur bu dediğim, burda yok. Ben geçen cuma evrak kayıt engelli raporu için müracaat ettim. Diğer tüm bölümleri tamamladım, psikiyatri'de takıldım. Hafta sonu olmuyor falan dediler. Psikiyatri ve psikoloji öğleden sonra yok. Niye? Öğlen işini yaptın yaptın, yapmadın yarın bir daha geliyorsun. Pazartesi işim vardı. Salı gittim ben de. 400, 500 soruluk bir test çözdürdüler. E tabi yarına kaldı o da. 400 soru diyorum ya!

Neyse bugün son bir defa gitmeye karar verdim. Babamla yine erkenden psikoloji sırasında bekledik. Sırf rapor almak için ha. Bir yarım saat, 1 saat beklemişizdir. İşte ben size çağırırım dediler, yine bekledik bekledik ve bekledik... Sonra orada rapora bakarken psikiyatri sırasında beklememizi söylediler. Tabi hanımefendi söyleyene kadar sıra pide kuyruğu olmuş. Sağ olsun erken uyardılar ki bizde kesinlikle 1 saat daha beklemedik!

Neyse işte girdik. Efendime söyleyeyim. Sordular cevapladım. Nedir ne değildir. Psikiyatri illa ısrar etti ilaç için. Ben özellikle kullanmak istemiyorum dedim. İlaç olmadan olmazmış, öyleymiş böyleymiş. Hemen ilaç yazmaya kalkışıyorlar. Çözüm mözüm falan yok. Adamların çözümü hap. Farklı yöntem, öneri sunmuyorlar. 6 ay boyunca gidecekmişim sonra zaten girdiğim bölümlere bir kere daha girmek zorundaymışım. Bu tüm işlemin sonunda olup olmayacağı belli değil! Ben 6 ay uğraştıktan sonra sizin red etmeyeceğiniz ne malum? 2-3 gündür geliyorum ben! O oraya atıyor, bu şuraya atıyor yeter be! Sürekli öteliyor ya! Bugün olmaz yarın, bugün olmaz yarın. Zaman gidiyor zaman! Sizin için pek önemli olmayabilir. Sizin için hava hoş "olmadı yarın gel" ne güzel söylüyorsunuz. Mesafe falan hiç düşünen yok. Bugün git yarın gel her gün başka bir engel.

İşte tam o anda: vazgeçtim. Benden bu kadar. İnsanı sinirli stresli yapmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz ya! Sorun çözeceklerine sorun verdiler bana. Eğer amaç buysa bravo! Bu neymiş be? O topu ona atıyor, zaman gidiyor, hiçbir şey çözüme ulaşmıyor. Rapor falan almıyorum! Almıyorum kardeşim! Yapacağınız hastanenize de size de, yapacağınız vereceğiniz çözüme de...

Öyle dev gibi hastane yapmakla olmuyor işte! Sistemini güncelleyeceksin önce! Taş devrinden kalma sistemle iş yaparsan böyle olur işte!

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Şehir Hastanesi 5 Ay Uğraştım Son 2 Gün Kala Ameliyatım İptal Edildi

26 Kasım 2023 02:49