Sağlık Raporu Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler

31 Ekim 2024 11:4818.448

Eşime ehliyet alabilmek için sağlık ocağından sağlık raporu talebinde bulunduk. O da devlet hastanesinden almamızı söyledi. Eskişehir Devlet Hastanesi sağlık kuruluna müracaat ettik. Onlar da sabah 7'de burada olunmasını ve sıramızı beklememizi söylediler. 450 TL talep ettiler, yatırdık. Nöroloji uzmanı kan ve EEG testi talep etti. EEG için öğleden sonra randevu verildi. İşlem yapıldıktan sonra sonuç için "biz size haber vereceğiz" deyip bizi gönderdiler. Aradan bir haftadan fazla geçti. Bir haber falan yok. Biz aradık, sonucumuz çıkmadı mı diye. Çıkmış diyorlar. Neden haber vermiyorsunuz, diyoruz, bir karışıklık olmuştur diyorlar. Bu sabah 7'de yine hastaneye geliyoruz, başlıyoruz beklemeye. Bu sefer diyorlar ki nöroloji heyet doktoru poliklinikte. Oraya gidiyoruz, doktor bugün EEG bakmıyor diyorlar. Aynı doktora randevu alınıp geleceksiniz diyorlar. Randevulara bakıyoruz, 14 Kasım en yakın randevu tarihi.

1 Destek

Doktor İlgisizliği İletişim Eksikliği

13 Ağustos 2024 20:0021.749

Pazar günü saat 13:30'da Eskişehir Şehir Hastanesi acil servisine baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti ile geldik. Tom...

Eskişehir Şehir Hastanesi'nden Hizmet Alamadım!

Eskişehir ŞehirHastanesi'nden Hizmet Alamadım!

Gülay
Eskişehir Şehir Hastanesi Neden Herkes Bu Kadar Çok Bekliyor?

Eskişehir ŞehirHastanesi Neden Herkes Bu Kadar Çok Bekliyor?

Derya
Eskişehir Şehir Hastanesi  Acil Servisinin Hali!

Eskişehir ŞehirHastanesi  Acil Servisinin Hali!

Eren
Eskişehir Şehir Hastanesi İki Yeşil Alan Yerine Tek Çalışmakta Olan Acil Yeşil Alan!

Eskişehir ŞehirHastanesi İki Yeşil Alan Yerine Tek Çalışmakta Olan Acil Yeşil Alan!

Salih

Öne ÇıkanKonular