Mersin Şehir Hastanesi Mersin Şehir Hast. Çalışanları

27 Ocak 2024 02:26

Üç buçuk yıl önce ilk hamileliğimde kadın doğum kliniğine gittim. Doktor, kalbi dinleyeceği sırada sesi hiç söylemeden açtı. Kendi kuralına göre, bebeğin belirli bir büyüklüğe ulaşmadan cinsiyetini söylemiyormuş. Bekleme alanı çok kalabalıktı ve en çok sinir olduğum, asistanı mı yardımcısı mı olduğunu bilmediğim kişiydi. Şimdi olsa, o çalışanı uygun bir dille eleştirirdim. O kişinin başka bir kadınla nasıl kötü konuştuğuna da şahit oldum. İnsanlara değer vermiyorlar ve kimseyle ilgilenmek istemiyorlar. Sedyeye uzanmak, peçete istemek ya da soru sormak gibi her şeyi kendiniz yapıyorsunuz. Eğer mesleği sevmiyorsanız, bırakmalısınız. Kimse sizin bu tutumunuzu kabullenmek zorunda değil. Çoğu insan maddi nedenlerden dolayı devlet hastanelerini tercih ediyor. Ben şükürler olsun bir daha oraya gitmedim ve her zaman Forum Yaşam Hastanesi'ne gittim, doğumumu da orada yaptırdım. Doktorumdan ve asistanından oldukça memnunum. Kadın doğum dışındaki diğer bölümlerde de, barkod verenlerden kan alanlara kadar birçok kişi ilgisiz ve bıkkın tavırlarıyla insanı rahatsız ediyor.

Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümü Doktor Tavırları

29 Ocak 2024 12:00

Antalya Şehir Hastanesi Çocuk Bölümü Acil

27 Nisan 2024 08:58

Doktorun İlgisiz Tutumu Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaşadım

04 Kasım 2025 13:02