Kocaeli Şehir Hastanesi Kocaeli Hastanesi Doktor İletişimi Ve Hizmet Kalitesi Hakkında Görüşler

12 Mart 2024 11:07

Doktor S****** Hanım'dan istememe rağmen ultrason sonuçlarını vermediğini söyledi ve çocuk hakkında bana hiçbir bilgi sunmadı. Asistanına bilgileri seslendirdi, ancak ben normal bir vatandaş olarak doktorun konuşmasından ne anlayabilirim? Çocuğun kilosu, boyu gibi bilgileri sunmadı ve iki dakika içinde işlemi sonlandırdı. İletişim kurmak mümkün değildi, sorularımı sormak için zaman bile verilmedi. Yanımdan ayrılırken, sanki 'Git artık' der gibi bir tavır sergiledi. 'Sormak istediğin bir şey var mı?' ya da 'Duymak istediğin bir şey var mı?' gibi sorular sormadan direkt ayrıldı. Ben niçin sorayım ki, zaten anlatılması gerekenleri anlatmanız beklenir. 'Doğum öncesi bir kez gelip sonra kendi doktoruma giderim' diye düşünmüştüm ama çok pişman oldum. Bir ihtimal şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyordum, ancak artık bu mümkün değil. Önerim, paranızı ödeyip özel bir hastanede daha iyi bir muamele görebilirsiniz. Ancak hamile bir kadına böyle psikolojik baskı uygulayan kişilerin, kendi alanlarında olmadıkları yerlerde aynı tutumu yaşamaları gerektiğini düşünüyorum.

Doktorun İlgisiz Tutumu Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaşadım

04 Kasım 2025 13:02

Hasta Haklarına Saygısızlık Ve İletişim Eksikliği

03 Nisan 2025 02:53
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi İlgisiz Dr. Ve Ekibi Detaylı Rapor Bir Türlü Çıkmıyor

28 Mart 2024 22:50

05 Temmuz 2023 19:27