Merle Tour Rehbersiz Tur Hayal Kırıklığı

24 Aralık 2024 22:19
Zelal'ın Teşekkür Mesajı
“Tiflis turu aldığımız yardımcı rehber İ*** G***'a özellikle çok teşekkür ederim anlayışlı saygılı ve anlatıcı davranışlarından dolayı kendisine minnettarım. Ayrıca serimiz M*** ve O*** beye de çok teşekkür ederim. Çok güzel ekipler. Ayrıca bir günlük aldığımız Sümele manastırı turu için şoförümüz B*** Bey'e de çok çok teşekkür ederim.”

Arkadaşımla Sümela Manastırı turu aldık. Bunun için İstanbul'dan geldik. Şoförümüzden çok memnun kaldık; mükemmel bir insandı, adı da B***, özellikle ismini istedik. Fakat neden rehber hizmeti alamadık? Biz zaten rehber hizmeti için turu aldık ve hiçbir açıklama yapmadınız. Turumuzun içinde rehber hizmeti de vardı. Duvarlara bakınca hiçbir şey anlamadık. Biz kendimiz de gidebilirdik, boşuna mı aldık bu hizmeti?

26 Aralık 2024 09:04

17 Eylül 2025 17:13 (Şikayetten 8 ay sonra)

Misafirimizin sorunu çözülüp anında cevap verilmiştir, yorumun silinmesini rica ederiz. Markamızın adına kötü yorum olarak hala gözükmektedir.

Gazi Kars Turizm Tur Organizasyonunda Yaşanan İletişim Sorunları

04 Nisan 2025 11:47

Batum-Tiflis Turunda Eşitsizlik Ve Rehberlik Sorunları Yaşadık

Hüzüme
19 Mayıs 2025 03:00

Turda Eşitsiz Muamele Ve Bilgisiz Rehberler Hayal Kırıklığı Yarattı

19 Mayıs 2025 03:00
Ysr sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 22:39

Özçoban Turunun Rehberinin Olumsuz Tutumu Ve Nezaketsiz Tavrı