Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Eqb 250 Plus Navigasyon Yüklenmemesi.

01 Temmuz 2024 13:18

Merhabalar, 2024 model EQB 250 Plus bir araç aldım. Öncelikle araç sınıfının en dolusu AMG paket olan bir araçtır. Aracı bize teslim ederken navigasyonu yüklemeden teslim edeceklerini, bugün teslim ettiğimiz tüm araçlarda navigasyon olmadığını, bununla ilgili yakında bize ulaşacaklarını ve navigasyon yüklemesini gerçekleştireceklerini beyan ettiler. Aracı Ankara Mengerler'den satın aldım, kesinlikle Mengerler ile ilgili bir sorun olmadığının farkındayım. Mercedes Türkiye'de navigasyon sorunu çekiyormuş, yanı sıra BMW'de. Şaka gibi, bana söylenen şuydu: Aracınıza CarPlay var, bir süre CarPlay'in haritalarını kullanmak durumundasınız. Mercedes ve bir başka Alman firmasının BTK ile davalık olduğunu ilettiler. Ne olursa olsun, ben bir araç alıyorum, bir ücret ödüyorum, hizmetimin karşılığını almak istiyorum. Yakın zamanda bu navigasyon sorunlarının derhal çözülmesini talep ediyorum. Nasıl ki Togg ve Tesla bu sorunu çözüp de gayet normal bir şekilde kendi araçlarına navigasyonlarını kullanabiliyorlarsa, elektrik tahrikli bir aracın kendi markasına navigasyonunun olmaması acayip derecede gülünç bir durum. Mercedes Benz Türkiye yetkililerin tarafıma dönüş sağlamasını talep ediyorum. Mağduriyetimin çözülmesini de istiyorum.

02 Temmuz 2024 09:42 (Şikayetten 20 saat sonra)
Tarık
Tarık
02 Temmuz 2024 16:37

Arıyorum arıyorum yüzüme kapanıyor ulasmiyorsunuz.

Sibel
Sibel

Ben de Mercedes Benz eqb 250 aldım ama navigasyon çalışmıyor. Dava açmak çözüm olabilir belki... Size katılıyorum. Çünkü kesinlikle bu sorundan herkes muzdarip. Eqb kullanıcıları birlik olup dava açalım. Pakette belirtilen özellik kesinlikle çalışmıyor.

Mercedes-Benz 2024 E180 Ekran Kapanma Sorunu.

28 Temmuz 2024 11:53
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 13:44

Mercedes'te Navigasyon Hayal Kırıklığı