Mercedes-Benz Araç Arızası Önden Gelen Tık Sesi

20 Aralık 2023 21:22

2019 model bir Sedan Mercedes Benz araç sıfır olarak satın aldım. Aldığım günden bu yana, yani dört yıldır, servise iki önemli ses problemi nedeniyle başvuruyorum. Birincisi, klima açıldığında su sesi geliyor. İkincisi ise, araç normal seyrederken birden gaza bastığımda sol taraftan 'tık' diye bir ses geliyor. Bu sesi servis elemanı da yanımda duymasına rağmen, soruna hiçbir çözüm üretilmedi. Bugün servisten arayıp aracımın kontrol edildiğini ve ustalar tarafından sağlam olduğunun söylendiğini ilettiklerinde, Mercedes'in kendi araçlarında yetersiz mi kaldığını düşünmeye başladım. Aracın kilometre sayısı 50 binde iken bu ses yükseldi, 100 bin kilometrede ne olacak diye endişeleniyorum. Acaba bu bir kronik sorun olabilir mi diye düşünüyorum ancak bu durumu kabullenmiyorlar. Gaziantep Koluman servisinde, madem hiçbir sorun yok, sesin neden geldiğini anlamıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

21 Aralık 2023 09:17 (Şikayetten 11 saat sonra)

Uğur

Merhaba aynı sorun Eqe aracımda var. Gaza başınca sanki misket metale çarpıyor gibi tık diye ses yapıyor. Sadece gaz vermelerde oluşuyor bu ses. Siz sorununuzu çözebildiniz mi?

Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz'de Soğutma Sistemi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Berrin
11 Ocak 10:24
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes CLA200: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Simge
23 Ekim 2024 15:56
Melek sonuçtan hiç memnun değil

4 Yaşında Mercedes Conta Yaktı

Melek