Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Personel Tavrı

23 Ağustos 2023 13:18

Erzincan mengücek gazi Eğitim ve Araştırma hastanesini 04462122222 numarasından 23.08.2023 tarihinde 12:16 saatinde aradım.

Santralde bir erkek çıktı ve doktorun hastanede olup olmadığını öğrenmek istediğimi, eğer doktor yoksa başka bir doktorun elimdeki imzalı kaşeli kağıda istinaden hormon testi yapar mı diye sorduğumda üslupsuz bir biçimde 'gel kendin öğren' gibi kelimelerle sesini yükseltip bağırdı.

Sağlığa da saygısı olmayan bir kişinin hastanede ne işi olduğunu anlamamaktayım. Her gidişimizde farklı biri azarlayıp kötü davranıyor, hatta insan muamelesi yapanlar sadece güvenlik personelleri.

Bir bilgi almak için danışma ya da santral gibi yerlerdense güvenliklerden insan gibi öğrenebiliyoruz. Düzeltilmesini ve gerekli uyarıların yapılmasını talep ediyorum. Santrale de empati kurmayı bilen, sabırlı, insanlıktan haberi olan, eğitimli birilerinin geçmesini tavsiye ederim.

Karaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Danışmadaki Çalışanın İnsanları Terslemesi Yeterli Bilgi Vermemesi

20 Kasım 2023 14:44

Doktorun Hastalarına Kötü Muamelesi!

20 Mart 2024 10:18

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kötü Muamele

19 Mart 2024 16:04

01 Ağustos 2023 12:43