Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kötü Muamele

19 Mart 2024 16:04

19 Mart Salı günü saat 13.00'de kolonoskopi randevum için Erzincan Mengücek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldim. Kolonoskopi işlemi öncesinde beni bayılttılar, kendime geldiğimde kolonoskopi yapılamadığını, baygınken 'yapmayın' dediğimi ve bu sebeple işlemin yarıda bırakıldığını öğrendim hemşirelerden.

Kendime biraz geldikten sonra konu ile ilgili doktorumla görüşmek istedim. Kendisine 'Hocam bilgi verebilir misiniz? ' demeden bana bağırmaya başladı. Ben zaten narkozun etkisindeydim, konuşmam bile zor çıkarken tepki bile veremedim. Sadece bilgi almak istediğimi söylememe rağmen bana bağırmaya devam etti. Hemşireler işlemin yapılamadığını söylediler. Buna üzerine hemşirelere de bağırmaya başladı. Hastalarına bu şekilde bağırma hakkının olmadığını söyleyerek odadan çıktım. Müşahede odasında beklerken hemşireler yanıma geldi ve doktorun yaptıkları için bizden özür dilediler. Bilgilendirmeyi hemşirelerden alabildik.

Uzman Doktor ***** ismi gastroenteroloji bölümünde geçiyor.

Ceren
Ceren

Merhabalar. Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulmuşsunuzdur. Bende aynı hastaneye gidiyorum. Belki bende kolonoskopi olabilirim. Daha net bir şey yok. Sizin yorumunuzu görünce bir tedirgin oldum açıkçası. İlerleyen süreç hakkında bilgi verebilir misiniz acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

Doktorun Hastalarına Kötü Muamelesi!

20 Mart 2024 10:18
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Hastaya Saygısız Tavır Ve İlgisizlik

07 Kasım 2024 15:21