Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Fizik Tedavi Sürecinde Yaşadığım Haksız Muamele

02 Ekim 2024 16:34

Menemen Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Dr. F**** Y*********'a 02/10/2024 tarihinde uygun görürse devam eden fizik tedavimi uzatmak ve işe gidemeyeceğim için istirahat istedim. Bana istirahat verip istirahat süresince de fizik tedavisine devam edeceğini söyledi ve dışarıda beklememi istedi.
2-3 dakika sonra beni çağırıp azarlamaya başladı;
-Ben sana fizik tedavi yazdım. Sen 1 gelip 1 gelmemişsin (10 günde 1 gün gitmedim, ağrılarım çok olduğu için bütün gece uyumamıştım)
-Çok ayıp, beni kandırıyorsun
-Çok çirkin bu yaptığın vs.
Bir anda elim ayağım titredi. Açıklama yapmaya çalışıyorum, ama susmadan beni dinlemeden yüksek sesle konuştu.
Araya girip 'Hocam, istirahat vermezseniz vermeyin ama bu tepkiniz çok anlamsız' dedim. Ben sadece 1 gün gelmedim, o da fizyoterapiste mazeretimi söyledim.
Sonrasında hastane hasta hakları ve fizyoterapiste gidip anlattım. Dr. Hanım tedavi takip listesine yanlış bakmıştır, bir de biz konuşalım dediler. Ama nafile, o kadar kibirli bir insanmış ki kabul etmedi. Belki de hatasını anladı, yüzüme bakamayacağı için utandı. Ama benim tedavim yarım kaldı. Şiddete gerçekten karşıyım, TV haberlerinde sağlıkçılara şiddet uygulayanları hep eleştirdim. Bu olaylar yaşanırken hasta hakları 'Dr. Haklı, şöyle böyle' hikaye anlatıyor. 184'ü arıyorum, şikayet ediyorum, bana yönetmeliği okuyup 'Dr. Haklı, ne yapsa yeridir' diyorlar. İnsanlar haklıyken hakkını arayamazsa, kendini ifade edemezse ne yapacak? İşte bahsettiğim şiddet olayları böyle başlıyor. İnşallah şiddet yasası vs. gelmez. Yoksa bu tip insanlar bizi ipe gönderir. Bu açıklamalarım için vatandaşa iyi yaklaşan, görevini layıkıyla yerine getiren sağlık çalışanlarından özür dilerim.

22 Ekim 2024 16:43

İzmir Menemen devlet Hastanesi'nde adına ağzıma artık almak istemediğim fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde Dr. Luk yapan şahısla yaşadığım sorun yüzünden artık bütün hastane adımı biliyor ve sağlık hizmeti almamda işleri zorlaştırıyor. Diğer Dr. Larda yanlış davranan arkadaşlarının yanında benim karşımda duruyorlar. Keşke biraz hasta tarafından baksaydınız da olayları bu duruma getirmeseydiniz. Madem olay buraya kadar geldi siz benimle uğraşıp sağlık raporu alma hakkımı bile elimden almaya çalışıyorsunuz hodri Meydan. Gün gelir devran döner. Bu kötülük yanınıza kar kalmaz emin olun. Bana yaptığınız bu haksızlık yüzünden eşim ve çocuklarım da çevremdekilerde etkileniyor. Allah'a falanda havale etmiyorum. Zaten soruşturma açıldı. Herkesi kendiniz gibi kolay lokma görmeyin. Herkesin sabrının tahammülü bir sınırı var unutmayın. Siz bedel ödemekten korkabilirsiniz. Ama ben korkmuyorum. Sizin yanınıza da bunu bırakmam.

02 Ekim 2024 17:14

Bu arada daha önce 3 defa fizik tedavi sırası gelemediği için Karşıyaka Egem Fizik Tedavi ve Dal Merkezini not kağıdına yazıp yönlendirmişti. Acaba ortağımı bu sağlık kurumunun ya da komisyon mu alıyor. Neden bir devlet memuru bir kurumun reklamını yapsın ki. Hastaneye daha yakın aynı branşta sağlık kuruluşları varken. Yorumu size ve Hastane yönetimine bırakıyorum.

04 Ekim 2024 15:29

Sanırım bu kanaldan hastane yönetimine ulaşamayacağım. Ya da görmezden geliyorlar. Yoksa bu saate kadar dönüş olurdu. Bir de CİMER den birkaç kuruma yazayım. İnşallah onlar ilgilenir.

04 Ekim 2024 15:33

İnşallah sazan sarmalına dönmez bu olay

04 Ekim 2024 15:47

Sizce hastane bekleyip gelişmeleri takip edip konuyu kapatacak mı? Yoksa soruşturma mı açacak? Tam sosyal medya anket sorusu. #kapatacak #soruşturma açacak #henüz şikayeti görmediler #kamuoyu tepkisi bekleyecekler

22 Ekim 2024 16:48

Bir bakmışınız bir gün Menemen devlet Hastanesi de Türkiye gündemine girer. Ne den olmasın. Burası Türkiye Doğrular elbette ortaya çıkar

22 Ekim 2024 17:08

Siz devletin siz verdiği yetkiyi kötüye kullanmaya devam edin

Ünye Devlet Hastanesi İletişim Ve Hizmet Sorunları

29 Mayıs 2024 00:41

Kepez Devlet Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Bölümü İncelemesi

13 Haziran 2024 12:59
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Kepez Devlet Hastanesi 1 Kat Vezne Personeli

23 Mayıs 2024 17:29