Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim Etem İlaç 1000mg Antibiyotik Kullanımı Sonrası Yan Etkiler

İbrahim Etem İlaç 1000mg Antibiyotik Kullanımı Sonrası Yan Etkiler
13 Ağustos 2024 20:00

Bu Croxilex bid 1000mg antibiyotiği kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra vücudumda, bacaklarımda başlayarak kolumda, ayaklarımda, sırtımda, kalçamda kocaman kırmızı lezyonlar çıktı ve tüm vücuduma yayıldı. Günlük yaşantımı mahvetti. Doktora gittim, kan testi, biyopsi ne varsa yaptılar, sonuçlarını bekliyorum. İlacı gösterdiğimde ise doktor, ilacın yapabileceğini çok tavsiye etmedikleri bir ilaç olduğunu ve genelde yazmadıklarını söyledi. Hemen bıraktım, merhem ve losyonlar da fayda etmedi. Eczacı, Augmentin'in muadili olarak vermişti. Muadil bir ilaçtan başıma neler geldi. Kaç doktora gittim, insanların yaşam kalitesini bu denli etkileyen bir ilaç olamaz. Gerekirse dava açmayı bile düşünüyorum...

Handan
Handan

Diş iltihabı için doktora gittim croxilex bid 1000 mg verdi bir haftadır kullanıyorum böbreklerim inanılmaz ağrımaya başladı bu ilacın acilen toplatılması gerek

Sadık
Sadık

Merhaba sizdeki belirtilerin aynısı bende de oldu döküntü ile birlikte 1 ayı geçti kremler falan fayda etmiyor öğrendiniz mi sebebini geçmiş olsun

Hüseyin

Size de geçmiş olsun. Cildiye randevu aldım biyopsi aldılar sonucu için uzun sure bekledim yeni çıktı sonucu tekrar doktora gideceğim purpurik diye bir hastalığa neden olmuş telefonda nedeni için zaten direk kullanılan ilaç vs bağladılar uzun zamandır da tek kullandığım ilaç buydu ilaç yan etkilerinde de yazıyor bu şekilde yan etkileri olan hatta böbrek içinde yan etkileri yazıyor böylesi bir ilaç nasıl piyasada olur anlamadım

Croxilex Antibiyotik Sonrası Yüzüm Şişti Etkisiz İlaç Mağduriyeti

03 Haziran 2025 09:04