Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Ayrıcalıklar Dünyası

Memorial Hastanesi Ayrıcalıklar Dünyası
24 Ağustos 2023 10:38

Oturduğum sitede kapıya Memorial Bahçelievler Hastanesi tarafından bir poşet bırakılmış. İçinde hastane tanıtım broşürü ve ayrıcalıklar ile ilgili bir kart vardı. Kartın üzerinde vitamin paketi (Demir, Vitamin B12, Vitamin d), check up programlarında yüzde 40 indirim, kozmetik dermatoloji işlemlerinde yüzde 15 indirim, birkaç işlemde daha indirim yazıyordu. Ücretsiz vitamin paketinden yararlanmayı düşünerek çağrı merkezini aradım.

Çağrı merkezi yetkilisi konuyu bilmediğini söyleyerek, telefonumu alarak yetkili biri tarafından aranacağımı söyledi. Sonra dönüş yaptılar. Bu ayrıcalıktan 31 Ağustos'a kadar hastaneye giderek yararlanabileceğimi, herhangi bir randevu almama gerek olmadığını söylediler.

Ben de 24 Ağustos günü hastaneye giderek ücretsiz vitamin paketinden yararlanmak istediğimi söyledim. Hasta ilişkilerinden bir bayan bana vitamin paketinin ücretsiz olmadığını alttaki indirim olan işlemleri satın alırsanız o zaman vitamin paketinin ücretsiz olduğunu söyledi.

Ben de ne kağıtta böyle yazıyor ne de bana dönüş yapan yetkili böyle bilgi verdi dedim. Anlayacağınız hem boşu boşuna oraya gitmiş oldum, hem de bedavacı muamelesine uğradım, okuduğunu iyi anladığını düşünen 2 üniversite mezunu biri olarak aklımla da dalga geçilmiş oldu.

24 Ağustos 2023 10:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Bahçelievler'de Zaman Kaybı Ve İlgisizlik

13 Mart 00:30
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi'nde Planlama Skandalı Ve İletişim Eksikliği

13 Mart 18:32

Test Sonuçlarım Ve Bilgilendirme Taleplerim Cevapsız Kaldı

24 Eylül 11:50
Özlem sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 10:51
"Tarafıma geri dönüş sağlayarak çözüme kavuşturan Halkla ilişkiler mudur yardımcısı Selda hanıma teşekkürlerimi iletiyorum."
Memorial Hastanesi Bahcelievler Memorial Kampanya İptali
Memorial Hastanesi Bahcelievler Memorial Kampanya İptali