Memorial Hastanesi Ataşehir Doktor Şikayeti

24 Aralık 2023 19:2618.202

Ataşehir Memorial Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nden Prof. Dr. ***'e muayene olmak için 20.12.2023 tarihinde hastanenin çağrı merkezini arayarak 21.12.2023 saat 15:30 için online muayene randevusu oluşturdum. Çağrı merkezi, online muayene ödemelerini randevudan bir gün önce aldıklarını belirterek ödeme yapmam için bana bir link gönderdi. 2.200 TL'lik ödemeyi yaptıktan sonra, online muayeneye bağlanacağım link tarafıma iletildi. Randevu saatinden beş dakika önce bağlantı sağladım ancak doktoru bir saat boyunca bekledim fakat doktor gelmedi.

Bu bir saat içerisinde, doktoru beklerken defalarca hastaneyi aradım ancak her seferinde doktora ve psikiyatri bölümüne ulaşamadıklarını belirttiler ve bana alternatif bir randevu bile önermediler. Bir saatin sonunda ücret iadesi talep ettiğimde, hasta haklarına ulaşamadıklarını, e-posta göndereceklerini ve hasta haklarının bana geri dönüş yapacağını söylediler.

Ayrıca, ulaşamadıkları hasta haklarına benim de arayıp ulaşmamı önerdiler. 21 Aralık'tan bugün 24 Aralık'a kadar defalarca aramama rağmen, son derece kaba bir tutumla karşılaştım ve ücret iademi gerçekleştirmediler.

25 Aralık 2023 17:43 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sn. Merve E. Memorial Sağlık Grubu olarak öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Hizmetlerimize yönelik yaptığınız geri bildirim ile hizmet kalitemizi artırma fırsatı verdiğiniz için de teşekkür ederiz. Geri bildiriminize yönelik kurumumuza başvuru süreçlerinizi ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve yapılan değerlendirme neticesini tarafınızla paylaşacağız. Hastanemizin her türlü hizmeti ile ilgili olarak Hasta İlişkileri bölümü ile irtibata geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Memorial Sağlık Grubu Hasta İlişkileri Müdürlüğü

19 Ocak 2024 09:20

Sn. Merve E . Memorial Sağlık Grubu olarak öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Hizmetlerimize yönelik yaptığınız geri bildirim ile hizmet kalitemizi artırma fırsatı verdiğiniz için de teşekkür ederiz. Geri bildiriminize yönelik kurumumuza başvuru süreçleriniz ile ilgili yapılan görüşmede detaylar tarafınıza yapılan görüşmede iletilmiştir. Hastanemizin her türlü hizmeti ile ilgili olarak Hasta İlişkileri bölümü ile irtibata geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Memorial Sağlık Grubu Hasta İlişkileri Müdürlüğü

Ataşehir Memorial Hastanesi Göz Polikiliniği

24 Ağustos 2023 14:343.926

22.08.2023 günü Ataşehir Memorial hastahanesine göz doktoruna gittim. Muayene olduğum doktor 3 adet test istedi ve yaptı...

Yanlış Randevu Ve İletişim Sorunları

7 Ocak 2025 09:244.013

Memorial Ataşehir Hastanesine, internet sitelerinden online olarak çocuk bölümü için 06.01.2024 tarihi saat 21:00 olarak...

Memorial Hastanesi Eksik Yüklenen Epikriz Belgesinin Düzeltilmesi

MemorialHastanesi Eksik Yüklenen Epikriz Belgesinin Düzeltilmesi

Burcu
Memorial Bahçelievler Hastanesi Tarafından Zor Duruma Düşürüldüm!

MemorialBahçelievler Hastanesi Tarafından Zor Duruma Düşürüldüm!

Mucahit

Öne ÇıkanKonular