Yağmur
14 Ağustos 11:03

Keşke yorumlara bakıp gitseydim. Arkadaşımın yakın arkadaşı olmasına rağmen hem saçımı rezil ettiler hem de fazla para aldılar. Saçıma sombre işlemi yapılmasını istedim. Saçlarım siyah olduğundan ilk işlemde saçlarımın çok zarar göreceğini söyleyerek 15-20 gün sonra gelmemi ve kalan işlemleri tamamlayacaklarını belirttiler. İlk gittiğimde açma işlemi uygulandı. Saçıma açma işlemi yaptıklarında saç derimde ciddi anlamda yanma hissi oluştu. Bunu söylediğimde saç derimin temiz olduğunu ve gözeneklerin açık olduğundan dolayı yanma hissi olduğunu söylediler. Hayır, daha önce saç rengimi açtırma işlemi yapmamış olsam bu söylediklerine inanacağım. Hem saç derim yandı hem de tişörtüm, boynum, kollarım boya oldu. Verdikleri fiyat 5000₺ idi. Kasaya gittiğimde bugünkü işlem 5000₺, bir sonraki işlem fiyata dahil değil dediler. En başta bana bu bilgiyi vermiş olsalar yaptırmazdım. Bir sonraki işlem için 2000-2500₺ gibi bir ücret alacaklarını belirttiler. 5000₺ de sadece saç rengini açma ve kötü bir boya ile boyamak için aldılar. Eve geldiğimde saçımda 3-4 renk vardı. Saç derim yandığında evde bakım yaparak biraz saçlarımın ve derisinin kendisine gelmesini bekledim. Bir ay sonra sombre işlemi için gittim. Tabi gitmeden önce de aradım, sombre işlemi için maksimum 2000₺ ücret ödeyeceğimi söyledim. Tamam, siz gelin hallederiz dediler. Yaptıkları saçı beğenmedim ve 2000₺ dedikleri ücretten farklı olarak 3000₺ ödeme istediler. Hayır, vermeseniz 1000₺ için sizinle kasada kavga edecekler. Verdiğim 8000₺'ye mi üzüleyim, o kadar para vermeme rağmen istediğim gibi saçı yapmamalarına mı bilmiyorum. Hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum.