Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Mega Group Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Limited Şirketi

Mega Group Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Limited Şirketi
05 Nisan 2024 13:17

Beko servis hizmetleri diye aradım evet biz yetkili bayiyiz dediler. Meğer özelmiş. Geldiler kurutma makinem kurutmuyor ve su haznesine su biriktirmiyor dedim. 11.500 TL masraf çıktı. Peşin ödedik makineyi götürdüler. Gönderirken makinem de çizik yoktu. Teslim edildiğinde boyası düşmüştü. Makineyi kullandığımda aynı şikayetlerim eksiksiz devam etti. Bunun yanında bulaşık makinem de kirli çıkartıyordu bulaşıkları. Tuzluk kısmının değişmesi gerek denildi bana orijinal parçayla değişimini sağlayacağız dedi gelen çalışan F***** bey. Bulaşık makinesini getirdiler hortumunu çıkartan arkadaşlar kırmışlar biz yarın size hortum getireceğiz takacağız makinenizi dediler. Hala ne gelen var ne giden. Arıyorum kimseye ulaşamıyorum. Atölye nin şefi E*** hanım aradı beni mağduriyetimin hemen giderileceğini bizzat kendisinin ilgileneceğini söyledi. Ama hala ne telefonlara çıkıyor ne de birini yönlendirmedi. Bulaşık makinesine de 4500 TL ödedik. Ve bulaşık makinesini kontrol ettiğimde tuzluk aynı tuzluk içine su koymuşlar pislikleri dahi kapağı açtığımda içinden fırladı. Orijinal sıfır parça ile değişeceğiz o yüzden fiyatlar yüksek dediler. Parçalar değişmemiş geldi. Ve kimse hiçbir şey üstlenmiyor. Atölye tam aksini iddia ediyor. Gelip kontrol eden de yok. Telefonları açanda yok. İnsanlar bu kadar mağdur edilmez. Hala makinelerim çalışmıyor ama 16 bin tl para ödedik. Bu sorumsuzluğu birileri üstlenip tarafımıza bilgi verebilir mi? Fatura göndereceklerdi hala göndermediler. E*** hanım da ilgilenmiyor telefonlara çıkmıyor kiminle iletişim kuracağız?

06 Nisan 2024 23:06

Mega Group ısıtma ve soğutma sistemleri limited şirketi makinelerimi aldı 16 bin küsur tl para aldı bizden makaleleri tamir ermeden ve zarar vererek getirdi. Şikayetlerim hala devam ediyor. Bulaşık makinesini çıkarıp götüren çalışan Furkan Öztürk çıkartırken makinenin hortumunu kırdı bunu takmaya gelen diğer çalışanları söyledi. Makineyi öylece bırakıp hortum yanımızda yok yarın getirip takacağız makinelerinizi yapacağız dediler 5 gün oldu arıyorum cevap yok, gelen giden yok. Müşteri hizmetleri sürekli beni oyalıyor. Elemanımızla görüştük yarım saat içinde gelecekler adresinize dediler,5 gündür yarım saat içinde geliyorlar. Kimse üstlenmiyor! Muhatap yok! 16 bin küsur tl paramız gitti, makinelerim zarar gördü. Hala çalışmıyorlar ve üstelik günlerdir çektiğim stres ve bana yaşatılan bu rezillik cabası... Ben hakkımı helal etmiyorum. Orada çalışan hiç kimseye. Zaten süreci yargıya taşıdım. Şahıslar içinde ayrı suç duyurusunda bulunacağım.  Bir de işlem faturası göndereceklerini söylediler onu da bir hafta oldu sistemlerinde arıza varmış her gün, bir türlü gönderemediler.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bilge Teknik Servis (İstanbul) Müşteri Mağduriyeti,Aylarca Bekletip Hiçbir Şey Yapmadılar

08 Temmuz 2023 22:11
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 07:21
Beko Bulaşık Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Deneyimi

24 Eylül 2024 16:23
Ece sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 23:59

26 Ağustos 2023 08:44