Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic İletişim Sorunları Ve MR Süreci

04 Aralık 2024 18:27

İsmim Mehmet Zeki B*******
Temmuz 2024'te babam için kalp pili taktırdık. 5 ay sonra inme geçirdi, hastaneye yattık ve MR çekilmesi gerekti. MR'a girebilmesi için Medtronic firmasından bir yetkilinin gelip MR cihazını ayarlaması gerekiyormuş. 4 gün boyunca ulaşmayı denedik, internet sitesinde mail adresi yok, verdikleri telefon numarasına hiçbir zaman cevap verilmiyor. İletişim adına sağlık personelinin dolduracağı bir form var ve sadece onlar mail yoluyla geri dönüş yapıyorlar. Bunu kardiyoloğumuza gösterdiğimizde o iletişime geçmeyi denedi fakat yine herhangi bir dönüş olmadı. Netice itibarıyla bugün 10. günümüz, hâlâ hastanede yatıyoruz. Teşhis koyulmasını bekliyoruz ve bunun için MR çekilmesi şart, çekilmesi için de firmadan yetkilinin gelmesi gerekiyor ama kimseye ulaşamıyoruz. Firmaya araştırmadan kesinlikle kalp pili takılmaması gerekiyormuş. En basit beyaz eşya aldığımızda bile herhangi bir sıkıntı olduğunda arayıp bir muhatap bulabiliyorken, sağlıkla ilgili bir konuda aldığınız cihazda herhangi bir kimseye ulaşamıyoruz. Bir de dünyanın çeşitli ülkelerinde ofisleri olan böyle bir firma!

profile profile profile

Medtronic Kalp Pili Sonrası Ameliyatta Destek Ve İletişim Sorunu