Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Çocuk Cerrahisi Sünnet!

28 Ekim 2023 12:25

Benim Esenler Medipol Hastanesi'nde doğan çocuğum kontrollerinden sonra çocuk cerrahına muayene oldu. Çocuk cerrahisi 2 hafta ile 1 ay arasında sünnet olması önerisinde bulundu biz de doktorun önerisini dikkate alarak sünnet olmasına karar verdik. Doktor bey herhangi bir sıkıntı yok sünnet olabilir diye bizi bilgilendirdi getirdik. Kan tahlili yaptırdık. Bir gün önceden boşu boşuna 850 lira para verdik. Sonra ameliyathaneye alındı doktor oradan çıkıp gelip bize söyledi ki şu anda sünnet olamaz 6 ay sonra olması gerekiyor diye oradan da bir 3 00 küsur lira ameliyathane masrafları aldılar bu kadar saçma bir sistem olabilir mi çocuk genel cerrahisi ilk başta kontrol ediyor. Muayene ediyor. Herhangi bir sıkıntı yok sünnet olabilir diye bizi uyarıyor ve biz boşu boşuna gelip kan tahlili yaptırıyoruz çocuğumuzu ameliyathaneye aldırtıyoruz netice 6 ay sonra olması gerekiyormuş. Neden o zaman benden bu ücretleri alıyorsunuz kardeşim! Bunu hastaneye yetkilileri ile görüşmeme rağmen yapılan kan tahlili herhangi başka bir yerde de kullanılabilirmiş diye boşu boşuna verdiğim 850 lira paramı iade etmediler ve verdiğim paranın zerresini helal etmiyorum.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Esenler Medipol Paramı İade Et Bu Yapılanı Herkese Anlatacağız

06 Kasım 2023 20:26

12 Haziran 2023 04:16

Esenler Medipol Hastanesi İlgisizliği!

08 Kasım 2023 14:06

Medipol Esenler Göz Bölümü

06 Ekim 2023 01:04
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Yanlış İşlem Sonucu Acil Ameliyat

26 Aralık 2023 20:01