Umit sonuçtan hiç memnun değil

Göz Ameliyatı Sonrası Beklenmeyen Sorunlar

15 Aralık 2024 19:11

Geçen yıl Aralık ayının sonunda Medipol Mega Hastanesi'nde göz mercek ameliyatı oldum. Bana ameliyattan önce çok kolay olduğunu ve gözlük kullanmayacağımı, belki okumak için çok düşük derecelik bir gözlük ihtiyacı olabileceğini söylemişlerdi.
Ben sadece okumak için gözlük kullanıyordum, ancak ameliyattan sonra gözüm daha kötü oldu. Ne yakını ne de uzağı iyi görmeye başladım. Birkaç defa doktora gittim ve durumu anlattım. Her şeyin normal olduğunu, neden iyi göremediğimi bilmediğini söyledi. 6-8 ay bekledim, durum iyileşir diye ama gün geçtikçe daha kötüye gidiyor. Hastaneyi aradım ve durumu anlattım, ancak olumlu bir sonuç çıkmadı.
Ben şikayetçiyim ve hiç kimseye o hastanede göz ameliyatı yapılmasını önermiyorum. Ya ilgilenin ya da başka doktorlara gösterin, hiçbir şey yapmadılar. Böyle büyük bir hastaneye bu durumu hiç yakıştıramadım. Hem de hiç utanmadan 'gel tekrar para öde, muayene edelim' dediler.

16 Aralık 2024 09:07 (Şikayetten 13 saat sonra)
Umit
Umit
17 Aralık 2024 20:06

Bana çözüm verin, çizimle gelin, ben sizi arayacağım sizde bana müracaat et muayene parası öde sana bakalım diyeceksiniz. Hayatimi karartınız, o kadar pişmanım ki ameliyattan önceki duruma dönmek için hep dua ediyorum.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Mega Bağcılar Hastanesi'nde Yönlendirme Ve Sonuç Alma Sıkıntısı

19 Mayıs 2025 10:24
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Anjiyo Sonrası Yaşanan Sorunlar

05 Aralık 2024 18:33
Burak sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 16:35

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri