Medinova Hastanesi Çocuk Sağlığı İçin Riskin Gözardı Edilmesi

29 Eylül 2024 02:27

25.09.2024 tarihinde Medinova Hastanesi'ne Doktor Nadir Bey'e çocuğumuzun hırıltı ve öksürüğü sebebiyle kontrole gittik. Sonrasında bir röntgen çekilip hiçbir şey olmadığını, sadece burnunu temizlememiz gerektiğini söyledi. Daha sonrasında çocuğun hırıltıları artmaya başladı. Bugün hırıltı ve öksürüğünün artması sebebiyle sabahtan doktorun sekreterinin numarasını aradık, açılmadı ve hastaneyi aradığımızda doktorun çok kalabalık olduğunu, sıra veremeyeceklerini söylediler. Sonrasında Medinova Hastanesi'nde doktorun gittiğini ve acildeki doktorun bakıp bizim yapabileceğimiz bir şey olmadığını, Kadın Doğum Hastanesi'ne götürmemizi söyledi. Kadın Doğum Hastanesi'ne gittiğimizde akciğerde enfeksiyon olabileceğini, tahlil sonrasında yatış verebileceğini söyledi. Tahlil sonrasında biraz daha iyi durumda olduğunu fakat pazartesi günü tekrar kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Hâlâ çocuğumuzun hırıltısı devam ediyor ve mecburi olarak antibiyotik ve hava almak zorunda kaldı. Nadir Bey'e ilk ziyaretimizde bize doğru bir yönlendirme yapsaydı belki de bu hırıltı ve öksürük bu kadar ilerlemeyecekti. Konunun insanların çocuğunun sağlığı olduğunda ne kadar hassas olduğunu göz önünde bulundurarak gereğinin yapılmasını arz ederim.

Central Hospital Doktor Şikayeti

30 Aralık 2024 10:25