Medilife'ın Amacı Ne?

10 Mayıs 2024 15:28

10.05.2024 tarihinde Beylikdüzü Medilife hastanesinde kadın doğum bölümüne muayene olmaya gittim. Muayene başlamadan önce, hastanenin anlaşmalı kurumlar departmanından mevcutta bulunan tamamlayıcı sağlık sigortamın yapılacak işlemleri karşılayacağı söylenmişken muayene sonrasında karşılanmadığı söylenerek muayene ücreti talep edildi. Tahliller için ekstra ücret çıkıyordu ama tahlilleri zaten yaptırmadım. Tamamlayıcı sağlık sigortamın henüz yeni olması sebebiyle 10 kez ayakta tedavi ve sınırsız yatarak tedavi hakları mevcut ayrıca sigorta şirketi tarafından, söz konusu hastanede işlemlerin %100 olarak karşıladığı söylendi. Benden istedikleri 850 TL lik muayene bedelinin üzerine sigorta şirketini arayarak durumu bildirdim. Ve sigorta şirketi doktorun açıklamasında kullandığı "tanı" kelimesi yüzünden olayın kendilerinden çıktığını söyledi. Yapılacak işlemin doktorun tanı yerine kontrol yazması olduğunu söyledi. Durumu doktor kabul etmeyerek herhangi bir değişikliğe gitmedi. 15 TL ödemem gereken muayene ücretini 850 TL ödedim. Merak içerisindeyim benim o kadar para verip tamamlayıcı sağlık sigortası alıp muayeneye bile ücret ödememin arkasında bir sorun mı var? Varsa beni yanlış yönlendiren hastane mi? Sigorta şirketi mi? Yoksa doktor mu? Mağdur edildim ve bu ödediğim ücretin tarafıma iadesini talep ediyorum.

Melis sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 01:13
İrem sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 23:18

Medicana Hastanesi'nde Randevu Ve Ücret Sorunu

17 Nisan 2025 22:55
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 03:24

01 Kasım 2023 15:07