Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Saygısız Doktor

20 Temmuz 2023 12:28

Annem meme kanseri ve tedavisi için Medicana Beylikdüzü'nde, akademik çalışmalarına bakarak Dr. *****ile tedavi sürecine başlamak istedik. Daha öncesinde farklı bir hastaneden yaptırdığımız biyopsi örneğinin de Medicana laboratuvar bölümüne bırakılmasını önerdi doktor. Üzerinde çeşitli testler de yapılacaktı. 4. Kur kemoterapiyi aldığımızda artık doktorumuz ile görüşmek istedik. Çünkü sürecin nasıl devam edeceği hakkında yeterince bilgilendirilmemiştik. Doktor ile görüşmemizde bize Her2+ testinin hemen yapılması gerektiğinden bahsetti. Çeşitli boyamalardan falan bahsetti. Bu konuda daha önce bizi bilgilendirdiğini iddaa etmeye başladı. Tabii ki öyle bir şey yapmamıştı. Biz iki kişi doktorun her dediğini aklımıza yazıyoruz ve süreci anlamaya çalışıyoruz. Doktorun söylediği bir şeyi hatırlamama ihtimalimiz yok.
Kendisine anlatmadığını söylediğimiz de' böyle bir şeyin olamayacağını iddaa etti. Bizi hatırlamamakla suçladı. Bu konu üzerine tabii ki tartışmaya girmedik. Bizim amacımız tedavi olabilmek. Sonrasında annem kendisine çeşitli konularda sorular sormaya başladı hastalık ile ilgili. Bir noktadan sonra *****anneme 'çok boş konuşuyorsun, boş boş sorular soruyorsun' diyerek kabaca çıkıştı. Annem de bunun üzerine odayı terk etti haklı olarak. Ben kalıp doktoru dinlemeye devam ettim. Sonrasında bahsettiğim Her2+ testinden bahsetti nerede yapılabileceğini konuştu. Ama hastalarının durumunu hiç kontrol etmiyormuş, süreci bilmiyormuş. Sadece yanına gittiğimizde dosyayı inceleyip yapılacaklar bakıyor. Çünkü bahsettiği testlerin yapılması için zaten biz en başında biyopsi örneğini hastaneye teslim ettik. Ve testlerin bir çoğu yapılmış bile. Ama bu sorumsuz adamın bundan haberi bile yok.
Dışarı çıktığımda annemi sakinleştirdim ve bu doktor ile tedaviye devam edemeyeceğimiz düşünerek doktoru değiştirmek istedik. Medicana Beylikdüzü Hastanesi'nde onkoloji bölümü de ki çalışanlara durumu açıkladık ve doktor değiştirmek istediğimizi söyledik. Çalışan kadın daha önce de böyle durumlar yaşandığını ve diğer doktorların bu şekilde ******gelen hastalara etik olmadığı için almadıklarını söyledi. Yani bu adamın bizim yaşadığımız bilgi bir çok durum yaşadığı belli.
Biz Medicana ismine güvenerek bu hastaneyi seçtik. Tüm doktorların ahlakını tabii ki bilemeyiz. Ama kaliteli hizmet verdiğini düşündüğümüz Medicana ismine bu yakışmadı.
Bundan sonra Medicana Hastanesi bizim için bitmiştir.

20 Temmuz 2023 13:19 (Şikayetten 51 dakika sonra)
Rıdvan
12 Nisan 2024 16:41

Hastaneden geri arama sağladılar müsait olmadığım için cevaplayamadım. Tekrar ulaşmaya çalışmadılar. Muhtemelen herhangi düzeltme veya uyarı bile yapılmadı doktora.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Kuruma Ve Doktora Güvenim Kalmadı

28 Temmuz 07:34
Anneme Klips Takma İşleminde Yetersiz Anestezi Ve İlgisiz Doktor Yaklaşımı

Ezel
22 Kasım 2023 15:25
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Hastane Ve Doktor Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Gizem