Göksen sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Nadir Cömert Ve Hayal Kırıklığı

10 Temmuz 2024 15:37

Tüp bebek tedavisinden ötürü yolumuza Nadir Bey'le devam etmiştik. Geçen sene 7 Temmuz'da yumurta toplama işlemim vardı. Kayseri'de kendisi yapacaktı fakat bana gelemeyeceğini, ama beni ekibiyle çalıştığı doktora yönlendireceğini söyledi. Kabul ettim makul şekilde. Yumurta toplama işleminden çıktım ve hemşireden kaç yumurta toplandı acaba diye bilgi almak istediğimde doktorumun burada olduğunu ve yanıma geleceğini söyledi. Şaşırdım çünkü gelemeyeceğini söylemişti. Biraz bekledikten sonra kendisini aradım. 'Hocam hastanedeymişsiniz sanırım?' diye sordum. 'Evet, biraz acil bir işim vardı çıktım,' gibi bir şey söyledi. Bunu da problem etmedim ama şimdi düşününce bence problem. Yalan yok, seviyordum da Nadir Bey'i nazik olduğunu düşündüğüm için. Sonrasında 27 Temmuz'da transfer oldum. Beta değerim düzensiz arttı ve kürtaj olmak durumunda kaldım. Özellikle uyumak istedim çünkü ağrı eşiğimin düşük olduğunu söyledim fakat bana 15 dakikalık işlem olduğunu ve uyumama gerek olmadığını söyledi. Belki doğrusu buydu fakat ben işlem sırasında bile lütfen beni uyutun diye yalvardım. Çok canım yandığı için de istemsiz bağırdım ve 'Bağırırsan yapamam, bağırma ama böyle olmaz,' diyerek konuştu. Süreci kapatmış olduk, negatif bir şekilde. Tabii tek embriyo istedim. Özellikle ama kendisi uygun görmedi. 25 yaşımda ilk tüp bebek deneyimimde 2 embriyo transferi ile negatif sonuçla kaldım. Bu sene tekrar tüp bebek düşündük fakat başka bir merkezde. Yarın gideceğiz. Ve dün Nadir Bey'e gidip dosyamı rica ettim, bana uygulanan işlemleri, embriyo bilgilerimi vs. Kendisi 11'de gittiğimde yoktu, ben de 1 buçuktan sonra tekrar gittim ve sürekli erteledi beni. 19 haftalık bir hastasının kanaması varmış, ona sinirliymiş. Sinirinin yatışmasını bekledik. Saat 4 buçuktan sonra artık odasına girdik kendimiz çünkü seslenen yoktu ve oda müsaitti. Odaya girer girmez '5'e kadar bekleyin dedim, beklemediniz, şimdi yukarıda hastam kanıyor ve belki de şu an burada sizinle olduğum için bebeği kaybetme durumu var, hakkına giriyorsunuz,' gibi şeyler söylemeye başladı ve hastasından 'iğne ağrısı olmuş, gelmemiş bir de beni arıyor geleyim mi diye soruyor,' diyerek konuştu. Bunun üzerine ben de hastasının kendi kendisini ihmal ettiğini, bizim de buraya keyfi gelmediğimizi ve kendim de kürtaj olurken kendisinin işlem sırasında beni bırakıp hasta muayenesine gittiğini, kendimin de onu beklediğimi söyledim.

10 Temmuz 2024 15:17

Sekreterin den rica etmiştim bu bilgileri siz verebilirsiniz diye. Kendisi doktor olmadan veremem dedi doğrudur. Nadir bey bizi dinlemedi bile ve ne istediğimizi anlamadı asla. Bunu verdiği dosyadan anladım. Bana gideceğim merkezi sordu ve çok biliyorlar ya yapsınlar çok bilmişler gibi cümleler kullandı. Benim amacım asla kendisine sen işinde kötüsün ve o yüzden başka merkeze gidiyorum demek değildi demedim zaten fakat kendisi öyle anlamış olsa gerek ki bir anda savunmaya geçti ve ben işimde onlardan daha tecrübeli ve iyiyim bu bilgileri ne yapacaklar bilmiyorum e nabızdan da görülen şeyler falan diye söylendi durdu ve ben orada mesela embriyonun kaliteleri falan nasıldı diye sorarken dinlemediği için verdiği dosyada işime yarayan hiçbir şey yok. Kan sonuçlarımı vermiş bana ben onu ne yapayım. Kendisi de bilir ki tekrarlayan tüp bebek tedavilerinde bir önceki tedavinin yöntemi vs önemlidir ki ona göre kişiye özel bir tedavi uygulanır. Koca bir hiçle yarın Ankara yolcusuyum. Kendisine de başarılar diliyorum fakat asla bir daha tercih etmeyeceğim. Eminim ki birçok hastası tüp bebek tedavisinde pozitifi görmüştür fakat bu şekilde davranmaya diğer hastalarına da devam ederse çok hasta kaybeder. Şu an da da geçen sene ona gittiğim için çok pişman oldum yanlış yöntem ve işlemler uyguladığından da şüphe eder durumdayım güvenimi yitirdiği için.

10 Temmuz 2024 15:59 (Şikayetten 22 dakika sonra)
Göksen
Göksen
10 Temmuz 2024 17:19

Klavyem yanlış yazmış. 19 haftalık gebesinin ağrısı olmuş ve bunu bize *s*l*ak bir de ağrısı olmuş gelmemiş bir de beni arıyor geleyim mi hocam diye soruyor" diye cümle kullandı. Hastalarının arkasından böyle konuşması hiç hoş değil.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Yanlış Bilgilendirme Yanlış Tavır

21 Ağustos 2024 22:33

12 Temmuz 2023 12:08
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Kadıköy'de Rapor Ve Hizmette Çifte Standart, İletişim Sorunları

09 Temmuz 2025 16:04
Mısra sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 13:20
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Özel Hastanede Yetersiz Hizmet Ve İhmaller

26 Aralık 2024 15:58