Derya sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Yanlış Bilgilendirme Yanlış Tavır

21 Ağustos 2024 22:33

İlk çocuk düşündüğümüzde muayene gitmek kontrollerimi yaptırmak istedim. Tesadüfen ***** ****** denk geldi. Adet bitimine yakın beni alttan muayene etti. Hiç yumurta görmediğini söyleyip geçip masasına oturdu. Bu ne demek hocam diye sormayana kadar seni bilgilendirmek aklına gelmiyordu. Amh testime bakacağını muhtemelen onunda çok düşük çıkacağını söyledi.

Amh testim çıktı ve eşimle yanına gittik. Değerim 0.27 çıktı. Neyse tahmin ettiğim kadar düşük değilmiş ama 1 yıla kalmaz menopoza girersin hemen tüp bebek yaptırman lazım onda bile şansın düşük dedi. Düşünsenize yaşınız 33, düzenli adet görüyorum, bu zamana kadar bir sorunum olmamış, ilk defa çocuk düşünüyorum. Bir doktor çıkıyor lakayıt bir tavırla size çocuk olma ihtimalinizin çok düşük olduğunu söylüyor. Gerçekten böyle bir sebep olsa söylesin hem fikirim. Ama insanları yanlış yönlendirmesinler. Hastaların psikolojilerini de düşünsünler.

Hastanede tüp bebek yapan tek doktor onu da Kayseri'de yapıyor sizi oraya yönlendiriyor takibi parayı kendi alıyor. Odadan çıkınca ağladım. Bir daha ona gelmek istemedim. Başka tüp bebek yapan yerlere gittim. Hiç birinin tavrı onun gibi değildi. Çok para döktüm. Psikolojim çok bozulmuştu. Sonrasında tedaviyi bıraktım. Her şey yapılmıştı bir sorunum yoktu. Araştırdım bilgilendim. Bir kere amh değeriniz bile değişebiliyor. Her ay yumurtlamanız değişiyor. Düzenli adet görüyorsanız yaşınız gençse, başka bir sorununuz yoksa gebe kalabilirsiniz.

Ayrıca hiçbir doktor menopoz yaşını öngöremez. Nice araştırmalar yapılmış amh değerine göre onda bile farklı farklı sonuçlar var. Kiminin hızlı düşüyor kiminin yavaş. Ve bana 1 yıla kalmaz menopoza girersin dedi ben 1 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım. Şu an 35 haftalık gebeyim.

22 Ağustos 2024 08:53 (Şikayetten 10 saat sonra)

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 11:57
Ataşehir Medicana Kadın Doğum Teşhisi Hakkında
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Medicana Kadıköy Hastanesi Yanlış Test Sonucu / Başarısız Ameliyat

18 Mart 2024 17:05
Mizgin sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Tüp Bebek Tedavisinde Gereken Bilgiyi Alamadım.

18 Aralık 2023 01:08
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Empati Yoksunu Doktor Ve Kötü Hasta İletişimi

24 Ocak 2025 14:08
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Özel Hastanede Yetersiz Hizmet Ve İhmaller

26 Aralık 2024 15:58