Medicana Bursa Hastanesinde Kötü Hasta Hizmetleri

29 Eylül 2023 20:28

Medicana Bursa Hastanesinde ortalama 9 aydır annem Kanser tedavisi görüyor. Doktorumuz ve ekibi haricinde hastane de memnuniyet yok denecek kadar az. Kan takımı için hem oda tahsisi ve ücreti yapılıyor hem de hizmet sıfır. Odanız ve kan hazır deniyor. Geliyoruz hasta kayıt da bekliyoruz oda aranıyor. Odaya geçiyoruz oda servisi geliyor. Yemek isterseniz hemşirelere söyleyin deniliyor. Soyluyoruz hem de sonrasında hatırlatıyoruz 1 saat 10 dakika oluyor. Yemek yok. Kantinden alıyoruz. Daha sonrasında yemek servisi getiriliyor. Kan verilişini ortalama 18.30 da giriş yaptığımız hastanede 20:00 de alıyoruz. Yemeği vb. Geçtik diğer hizmetlerde keşke soru sorduğumuz da aldığımız yanıtlar onay bekliyoruz oluyor. Tepkisellikle cevaplar alıyoruz.

05 Kasım 2023 12:36

Medicana Bursa Hastanesinde yaklaşık 11 aydır onkoloji tedavisine geliyoruz. Tedavide ki hocamız ve ekibi işini en ince ayrıntısına kadar düşünüp planlayıp hareket ediyorlar. Fakat onkoloji kliniğine yatış yapıldığında işler değişiyor kat hemşireleri asla görevini icra etmiyor işler yarım yapılıyor. Order sistemine ilaç girişi yapıldığı halde sisteme yapıldı girilip ilaçlar verilmiyor ve hastane gün sayımız artıyor. Uyardığımız halde asla dikkat edilmiyor. Boş yere evde dinlenmesi gereken hasta hastane odasında kalıyor. Evdeki ilaçları kullanmayın buradan ilaçlar kullanılacak denilip ilaç verilmiyor. Hem hastamı taşıyacağım hem de yasal olarak sürece başlayacağım. Bu bizim fark ettiğimiz ya fark etmediğimiz neler oldu acaba.

30 Eylül 2023 08:56 (Şikayetten 12 saat sonra)

Elif sonuçtan memnun

05 Kasım 2023 20:30
"Yetkililerden Elif hanımla yüz yüze bir görüşme sağladık. Hataların insanların hayatına mal olabileceği kanısına vardık. Haliyle duruma göre değerlendirme yapılarak memnuniyet kapsamında net sonuca vardık. Kendisine teşekkür ederim. Sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum"

Doğum Sonrası Hemşire İlgisizliği Ve Yetersiz Hizmet

05 Temmuz 2025 20:54

Acil Serviste Yetersiz İlgi Ve Uzun Bekleme Süresi

31 Temmuz 2025 18:14
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Bursa Kemoterapi Kabusu

07 Mayıs 2024 18:29