Medicana Hospitals Onkoloji Randevusunda Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet!

07 Aralık 2024 13:13

Bursa Medicana,
06.12.2024 günü babamın biyopsi sonuçları çıkması sebebiyle cerrah doktorumuz *** Bey'in yönlendirmesi ile onkoloji doktoru *** ***'ya gittik. 14:45 saatlerinde muayene katına indik. Oda sekreterine ismimizi yazdırdık, randevumuz olmadığını, beklememiz durumunda muayene edilip edilemeyeceğimizi sorduk. 16:00-18:00 saatleri arasında hizmet verdiğini biliyorduk. 16:00 saatinde tekrar gidip sorduk, hastamızı kabul edeceği ve muayene edeceği söylendi. Akabinde 16:08'de muayene ücreti 5000 TL'yi ödedik. Beklerken, 2 saatlik zamana çok fazla hasta sıkıştırdığı için başka bir onkoloji uzmanına mı gitseydik diye istişare yaparak bölüm sekreterine ödemeyi geri alabilir miyiz diye sorduk. Kendileri, "Tabii, hekim değişikliği yapmak isterseniz şimdi yapın, muayene sonrasında hocalar arasında sorun olabiliyor." cevabını aldık. 17:00 saatlerinde sekreteri gelip, "Hekim değişikliği yapacaksanız tekrar söylüyorum, yapabilirsiniz." dediğinde, "Hayır, biz 18:00 saatini bekliyoruz, sıkıntı yok." cevabını verdik. 17:10 saatinde yine sekreteri gelip *** *** Bey'in bize bakmayacağını, *** Hanım'a geçmemizi, paramızın iade edileceğini, derhal muayene odasının önünden ayrılmamızı istediğini öğrendik. Biz aynı sabah hastalığımızı öğrendik ama doktorlar arası ego savaşından tedavimizi olamadık. Halbuki biz ne ****'in '*'sini ne de ***'in '*'sini bilmiyorduk, görsek tanımazdık. Biz sonuçları o sabaha kadar temiz beklediğimiz için herhangi bir onkoloji doktoru araştırmadık. İkisinin de uzmanlık alanını bilmiyoruz.
Şimdi soruyorum, ben bu hastanede yaklaşık 20 gündür teşhis için çabalarken, tam tedavi aşamasına geldiğimde neden kovuldum? Artık tedavi aşamasında onkoloji tedavisini devlet karşıladığı için mi kovuldum, benden artık para kazanmayacaklarını anladıkları için mi kovulduk? Ben mağdur oldum, mağduriyetimin giderilmesini, tedavinin devamı için Medicana'dan dönüş beklediğimi bildirmek isterim.

10 Aralık 2024 10:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Medicana Hospitals Yanlış Bilgilendirme Ve Anlaşma Sorunu

Nevriye
20 Kasım 2024 12:32
Sebla sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda İlgisiz Doktor Deneyimi

Sebla
19 Kasım 2024 20:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Hastalarını Mağdur Ediyor

14 Temmuz 2023 12:15
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
18 Kasım 2023 19:10