İzmir Medicana / Kadın Doğum Doktoru

08 Şubat 2024 17:54

Gebeliğimin 21. haftasında İzmir Medicana Hastanesi'nde C***** Bey'e detaylı ultrason için gittik. O gün yaptığı detaylı incelemesiyle bizi ilk karşılaşmamızda son derece memnun etti. Normalde Medicana'nın farklı bir şubesinde takip ediliyordum. Her şeyin normal olduğunu söylemesine rağmen detaylı ultrason raporunda karın çevresinin iki hafta geride olduğunu belirtmiş ve raporu 'risk yoktur' diye imzalamıştı. 24. haftamda gebeliğe bağlı tansiyon sebebiyle tekrar kendisine yönlendirildim. Sözde riskli gebelik doktoru olarak. Riskli bir durum olduğu için endişeliyken '38-39 haftaları göremezsin, tansiyon böyle devam ederse gebeliği sonlandırırım, asla normal doğum yapamazsın' diyerek bizi ilk anda ümitsizliğe sürükledi. Bu, kabul edilemez bir doktorluk yaklaşımıydı. Tüm tetkikleri yaptı. Tahliller temiz çıktı. Ultrasonla baktı ve bebeğin kan akımlarının normal olduğunu, bana gelmeme gerek olmadığını, kendi doktoruma devam etmemi söyledi ve bizi gönderdi. Ben de o günden tam 9 gün sonra inanılmaz bir kan kaybıyla bebeğimi kaybettim. Evden hastaneye gelene kadar yaşadığım inanılmaz kan kaybı sonucu bebeğim 28. haftasında ölü doğdu. Doğumu, Medicana'nın başka bir şubesinde takip ettiğim asıl doktorum gerçekleştirdi. Kendi doktoruma bir serzenişim yok, elinden geleni yaptı. Ancak işinin ehli olduğunu düşündüğümüz ve sadece perinatoloji belgesi olan doktorun ihmalkarlığı yüzünden ne yazık ki kanlar içinde bebeğimi kaybettim. İlk gebeliğime göre son derece acı bir deneyim yaşadım. Doğumun üzerinden aylar geçtikten sonra başka bir doktor, gebelik süresince yapılan ultrason sonuçlarına göre bebeğimin gelişiminin 21. haftada durduğunu söyledi. Beni 26. haftamda muayene eden sözde perinatolog, bebeğin gelişimi için nasıl 'normal' diyebildi? Eminim, beğenmediğimiz birçok devlet hastanesindeki doktorlar bile sözde global hastane doktorlarından çok daha vicdanlı ve işlerinde daha ehildir.

09 Şubat 2024 22:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
22 Temmuz 2024 15:34
Ebrucan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals İzmir Doğum Mağduriyeti

Ebrucan
24 Temmuz 2023 08:56
Ahsen sonuçtan çok memnun

Özel Hastanede Hayal Kırıklığı: Bebek Takibi Sorunu

Ahsen
07 Ekim 2024 13:26
"Bahar hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim.🙏🏻 Başka bir doktora kontrol randevusu oluşturmamızı sağladı. Aynı sorunu yaşamadık. Demek ki diğer doktorla alakalı bir problem vardı c... A... İsimli doktor hanımı hiç kimseye önermiyorum."
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Yanlış Yönlendirme Ve Tehditlerle Karşılaştım

Esra
18 Eylül 2024 16:38
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals İzmir Çocuk Doktoru Ateş Ölçerden Bir Haber!

Ebru
16 Haziran 2024 08:32